Slm hanımlar 11 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz bebek istiyoruz ilk dört ay olmadı bı doktora gözükmek istedim ultrasondan baktı kist miyom birşey yok güzel dedi folik asit verdi kullandım yine olmadı 3 ay sonra bir daha gittim eşimden test istedi yavaşlık var dendi ilaç verdi eşime bendende adetliyken kan istedi şükürler olsun bişi çıkmadı değerlerim normal olur dediler stres yapma dediler sonra yine olmadı eşim bir daha test verdi az bişi yavaslik var ama bu hamile kalmaya engel değil dedi iyi spermlerin hızı dendi yine bekledim olmadısonra birdaha gittim bana klomen artı çatlatma iğnesi yaptı 4 tane yumurtam büyüdü yine olmadı dünde rahim filmi çektirdim şükür hiçbir sorun çıkmadı tertemiz kanalların dedi rahmin iyi dedi gözle görülür bişi yok eşinde sende sagliksin dedi stresten olmaz dedi stres yüzünden yumurtlaman olmaz yumurtlaman olursa sperm dollenmez dollerinirse rahme tutunamaz dedi ağlıyorum çok üzülüyorum bu sene inanirmisiniz 100 kişinin hamilelik haberini duydum 42 yaşındaki eşimin teyzesinin tüpleri tikaliydi ikiside o bile hamile kaldı Instagram'a her girdiğimde herkes hamilelik haberini paylaşıyor bugün yine gördüm tiroid yüzünden hamile kalmayan bir kız troidine rağmen hamile kalmis Rabbime sığınıyorum üzülüyorum elimden birşey gelmiyor gücüm sadece ağlamaya yetiyor insanların sorunları varken hamile kalıp benim çok isteyip ve hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamam çok üzüyor beni size derdimi anlatmak istedim illaki olacak biliyorum en başta saglimiz yerinde olsun hepssi hallolur Rabbimin izniyle ama insan ister istemez strese giriyor üzülüyor onların oluyor benim neden olmuyor ki diye düşünüyor hayırlısı