hamıle kalamıyorum neden?

krizantem20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.560
2
156
ıyı gunler...
benımde sorunum hamıle kalamamam.
2 yılılk evlıyız.3 kere dusuk yasadım sorunun kan pıhtılasması oldugnu soyledı dr
sımdı ıse 9 aydır hamıle kalmayı beklıyorum olmuyor nedense
arada prolaktınımı olcturyorum gecen ay 35 cıktı ılac ıctım sımdı 0 cıktı
bu ay artık hamıle kalmak ıstıyorum
baska hıcbır problemımız yok ne benım hormon sonuclarımda ne ultraosun sonuclarımda hersey temız.esımdede bır sorun yok.
ama nedense olmuyor.
yumurtlama gunlerıne kendımce dıkkat edıyorum gunasırı ılıskı oluyor
ama olmuyor acaba sadece sorunum psıkolojıkmı kendımı cok kasıyorumkı ılla olcak dıye bılemedım neden hamıle kalamıyorum anlamadım?
doktora sordum yumurtlamayı takıp edelıımmı dıye oda ben senın yumurtlamanla ılgılı bır sorun gormuyorum eger takıp yapacaksak klomen vereyım ole tedavı yapalım dedı bende ıstemedım.acaba ılacsız takıp yaptırsammı?

merhaba canim.öncelikle gecmis olsun.bende seninle ayni durumdayim.benim 7 yasinda bir oglum oglum var.arkasindan 3 tane düsügüm oldu.en son düsügüm olali 3 sene oldu ve ben 3 senedir hamile kalamiyorum.bütün testler yapildi,bir asilama ,iki tüp denedik yine olmadi.ne bende ne esimde hic bir problem yok,sadece progesteronum yetersizmis oda ilacla halledlecek bir sey,en son bir ay önce rahim filmi cektirdim tüplerde tikanik degilmis,doktorumda diyo her seyi normal olupta hamile kalamayan cok insan var sende onlardan bir tanesisin diye.her yolu denedik anliyacagin.vermeyince vermiyo rabbim.her seyin vakti saati var .sabirli olmamiz lazim allah nasip ettiyse vakti saati gelince olur merak etme.rahat ol kafani sadece bebege endeksleme ,baska biseylerle mesgul et kendini. dua edip beklemekten baska sansimiz yok.allahim yardimcin olsun .insallah seninde benimde yüzümüzü güldürür tez zamanda.hayirlisi olsun.sevgiyle kal hoscakal

merhabalar bence herhangi birseye baslamadan once bir rahim filmi cektirmenizde fayda var yapilan mudehalelerden zarar gormus olabilir sevgiler

sizin gibi daha evvel gebe kalmis daha sonra kalamayan birisinin muhakkak bir sebebi vardir bir yerde bir eksik veya yanlis degerlendirme soz konusu olma ihtimali yuksek sebebi bilinemeyen demek bir doktor icin isin kolay yanina kacmaktan baska bir sey degil allah bize akil vermis biz de bunun geregini yerine getirmemiz gerekiyor doktor olarak kolay gelsin sevgiler

Cok uzun zaman gecmis merak ettim hamile kaldinizmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…