- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
- Konu Sahibi krizantem20
ıyı gunler...
benımde sorunum hamıle kalamamam.
2 yılılk evlıyız.3 kere dusuk yasadım sorunun kan pıhtılasması oldugnu soyledı dr
sımdı ıse 9 aydır hamıle kalmayı beklıyorum olmuyor nedense
arada prolaktınımı olcturyorum gecen ay 35 cıktı ılac ıctım sımdı 0 cıktı
bu ay artık hamıle kalmak ıstıyorum
baska hıcbır problemımız yok ne benım hormon sonuclarımda ne ultraosun sonuclarımda hersey temız.esımdede bır sorun yok.
ama nedense olmuyor.
yumurtlama gunlerıne kendımce dıkkat edıyorum gunasırı ılıskı oluyor
ama olmuyor acaba sadece sorunum psıkolojıkmı kendımı cok kasıyorumkı ılla olcak dıye bılemedım neden hamıle kalamıyorum anlamadım?
doktora sordum yumurtlamayı takıp edelıımmı dıye oda ben senın yumurtlamanla ılgılı bır sorun gormuyorum eger takıp yapacaksak klomen vereyım ole tedavı yapalım dedı bende ıstemedım.acaba ılacsız takıp yaptırsammı?
benımde sorunum hamıle kalamamam.
2 yılılk evlıyız.3 kere dusuk yasadım sorunun kan pıhtılasması oldugnu soyledı dr
sımdı ıse 9 aydır hamıle kalmayı beklıyorum olmuyor nedense
arada prolaktınımı olcturyorum gecen ay 35 cıktı ılac ıctım sımdı 0 cıktı
bu ay artık hamıle kalmak ıstıyorum
baska hıcbır problemımız yok ne benım hormon sonuclarımda ne ultraosun sonuclarımda hersey temız.esımdede bır sorun yok.
ama nedense olmuyor.
yumurtlama gunlerıne kendımce dıkkat edıyorum gunasırı ılıskı oluyor
ama olmuyor acaba sadece sorunum psıkolojıkmı kendımı cok kasıyorumkı ılla olcak dıye bılemedım neden hamıle kalamıyorum anlamadım?
doktora sordum yumurtlamayı takıp edelıımmı dıye oda ben senın yumurtlamanla ılgılı bır sorun gormuyorum eger takıp yapacaksak klomen vereyım ole tedavı yapalım dedı bende ıstemedım.acaba ılacsız takıp yaptırsammı?