Merhabalar 6 yaşında kızım var. İlk evliliğimden. Şimdi ki evliliğim de çocuk düşünüyoruz. İki aydır korunmuyoruz ama sonuç alamıyorum. Kizimdan sonra kendim korundum ama doktora gittiğimde her hangi bir sorunum olmadığını söyledi. Sebebi ne olabilir? 2 ayda teste verdiğim paranın haddi hesabı yoktur
Merhabalar 6 yaşında kızım var. İlk evliliğimden. Şimdi ki evliliğim de çocuk düşünüyoruz. İki aydır korunmuyoruz ama sonuç alamıyorum. Kizimdan sonra kendim korundum ama doktora gittiğimde her hangi bir sorunum olmadığını söyledi. Sebebi ne olabilir? 2 ayda teste verdiğim paranın haddi hesabı yoktur
Merhabalar 6 yaşında kızım var. İlk evliliğimden. Şimdi ki evliliğim de çocuk düşünüyoruz. İki aydır korunmuyoruz ama sonuç alamıyorum. Kizimdan sonra kendim korundum ama doktora gittiğimde her hangi bir sorunum olmadığını söyledi. Sebebi ne olabilir? 2 ayda teste verdiğim paranın haddi
Normalde 1 yılda olmazsa sorun ihtimali değerlendirilir bence aceleci davranmayın ikinizde de sorun olmayabilir korunma sonrası kendinize zaman tanıyın
Doktora gitseniz de bir yil deneyin olmazsa gelin diyecekler. İki ay çok kısa bir süre. Bir yıl sonunda hala gebelik yoksa eşinizle birlikte gidin doktora.