Hamile kalamiyorum ne yapmalıyım?

redminote

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
11
1
31
Merhaba arkadaşlar . Oncelikle 3 senedir evliyim 1 yıl korunduk 2 yıldır çocuk düşünüyoruz doktora gittik ne eşimde ne de bende bir sorun çıktı ben ve eşimin yaşı 27 . Havuç incir kürü denedim ağrı kesici zorda kalsamda kullanmam herşeye dikkatte ediyorum. 1 aydır folik asit kullanıyorum sigara dışında yememe icmeme dikkat ediyorum egzersiz yapıyorum üstelik yumurtalık günlerini de değerlendiriyoruz fakat bir türlü olmuyor. Aslında stres de yapmıyorum regl olurum olmam olsun hayırlısı değilmiş diyorum. Yarın adetimin 1. Günü regl olacakmiyim bakalım başka ne yol önerirsiniz? Ne yapmam gerek

2 yıl oldığu için kadın doğuma basvurursanız yumurta gelistirici tedavi uygulayabilirler. 2 yıl denemissiniz bence farklı bir yol izleyebilirsiniz artık

İsterseniz başka bir doktora daha görünün ve yumurtlama günlerinizi ovulasyon testi ile belirlemiyorsaniz ovulasyon testi deneyebilirsiniz erken veya geç yumurtluyorsunuzdur belki.
Tavsiyem sigarayı da bırakın hamile kaldığınız zaman da birçok soruna yol açabiliyor. Bebeğinizde sıkıntılara sebep olabiliyor.

Doktora gitmiştik tahlillerimiz iyi çıktı eşimle önümüzdeki hafta randevu alıp tekrar gitmeyi düşünüyorum

İsterseniz başka bir doktora daha görünün ve yumurtlama günlerinizi ovulasyon testi ile belirlemiyorsaniz ovulasyon testi deneyebilirsiniz erken veya geç yumurtluyorsunuzdur belki.
Tavsiyem sigarayı da bırakın hamile kaldığınız zaman da birçok soruna yol açabiliyor. Bebeğinizde sıkıntılara sebep olabiliyor.
Çevremdeki herkes sigara olduğunu söylüyor tek kötü alışkanlığım o . Günde bir paket içiyorum

Kesinlikle gidin. Sigara evet ama gebelik olusmasıyla ilgili olduğunu hiç duy
Madım
Cevremdekiler sigara olduğunu söylüyor bende çok önemsemiyordum sigara içen çok arkadaşım hamile kaldı tabi kişiden kişiye göre değişir azaltmaya dikkat edicem yine de

İlk kez duydum nereden randevu almam gerek hangi bölüm
Ben 2 defa d vitamineyle hamile kaldım sağlıkla ilerlemedi ama başka sebeplerden dolayı oldu. İnşallah sizde faydasını görürsünüz. Özel hastaneye gidiyorsanız kadın doğum bile isteyebilir bu testi.

Cevremdekiler sigara olduğunu söylüyor bende çok önemsemiyordum sigara içen çok arkadaşım hamile kaldı tabi kişiden kişiye göre değişir azaltmaya dikkat edicem yine de
Siz d vitamini esinizde e vitamini kullanabilir bu arada biri yazmıs. Ben kayıplarımdan sonra doktora gittiğimde kendisi bana da vermisti. 2 ay sonra hamile kalmıstım

Merhaba arkadaşlar . Oncelikle 3 senedir evliyim 1 yıl korunduk 2 yıldır çocuk düşünüyoruz doktora gittik ne eşimde ne de bende bir sorun çıktı ben ve eşimin yaşı 27 . Havuç incir kürü denedim ağrı kesici zorda kalsamda kullanmam herşeye dikkatte ediyorum. 1 aydır folik asit kullanıyorum sigara dışında yememe icmeme dikkat ediyorum egzersiz yapıyorum üstelik yumurtalık günlerini de değerlendiriyoruz fakat bir türlü olmuyor. Aslında stres de yapmıyorum regl olurum olmam olsun hayırlısı değilmiş diyorum. Yarın adetimin 1. Günü regl olacakmiyim bakalım başka ne yol önerirsiniz? Ne yapmam gerek
hsg çekilmediyseniz muhakkak çekilin belki tüpler tıkalıdır

Benimde d vitamini eksikliği çıktı testlerde bu ay doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapicaz bana bu ilacı yazdı isterseniz alabilirsiniz
17341972152718726853898752388939.jpg

Kafama göre kullanmaya korkarım ben en iyisi tahlil vereyim doktor kontrolünde başlarım bu arada benden akıntı geldi pembe anlamadım yarın adetin ilk günü üstelik

X