• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum doktora gittim.tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

mucizeguyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
104
0
96
Ankara
Arkadaşlar ben geçen sene kasımda hamile kaldım kese oluştu bebek oluşmadı sonra kürtaj oldum.bundan sonra üç ay mola verdik.sonra nisanda tekrar hamile kaldım.Ama düşük oldu. O günden sonra bir daha hamile kalamadım.Bugün doktora gittim.adete 2 gün kaldı sabah idrar testi yaptım negatifti.doktor ultrasondan baktı. bişey demedi.adet olursan 3. gün, olmazsan geçikmeden iki gün sonra gel dedi.peki ne olacak bundan sonraki süreç? hangi tahliller, tedaviler yapılacak? lütfen deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
öncelikle kromozom analizi yaptırın eşiniz ve sizden kan alınarak yapılıyor aynı zamanda sizden kan alınarakda kan pıhtılaşmasına baktırın daha sonra hamile kalmayı deneyin bence genelde genetik sorun veya kan pıhtılaşmasında arka arkaya kayıp oluyor

öncelikle kromozom analizi yaptırın eşiniz ve sizden kan alınarak yapılıyor aynı zamanda sizden kan alınarakda kan pıhtılaşmasına baktırın daha sonra hamile kalmayı deneyin bence genelde genetik sorun veya kan pıhtılaşmasında arka arkaya kayıp oluyor[/QUO

Teşekkür ederim cevabınız için.Peki adetin 3. günü gidip hormon testi yapılacak sanırım bu değerlere kandan mı bakılıyor yoksa başka test mi yapılıyor? bu konuda bir bilginiz var mı? bu kromozom testleri önce kadına yapılıyor sanırım çünkü ben kadın doğuma gidiyorum benden sonra eşim kendi değerlerine baktıracak sanırım o ürolojiye gidecek değil mi?

öncelikle kromozom analizi yaptırın eşiniz ve sizden kan alınarak yapılıyor aynı zamanda sizden kan alınarakda kan pıhtılaşmasına baktırın daha sonra hamile kalmayı deneyin bence genelde genetik sorun veya kan pıhtılaşmasında arka arkaya kayıp oluyor

tamamen katılıyorum pıhtılaşma gibi geldi bana ama hayırlısı trombofili paneli testin adı :31:
tıp fakültelerinde ücretsiz yapılıyor

Arkadaşlar ben geçen sene kasımda hamile kaldım kese oluştu bebek oluşmadı sonra kürtaj oldum.bundan sonra üç ay mola verdik.sonra nisanda tekrar hamile kaldım.Ama düşük oldu. O günden sonra bir daha hamile kalamadım.Bugün doktora gittim.adete 2 gün kaldı sabah idrar testi yaptım negatifti.doktor ultrasondan baktı. bişey demedi.adet olursan 3. gün, olmazsan geçikmeden iki gün sonra gel dedi.peki ne olacak bundan sonraki süreç? hangi tahliller, tedaviler yapılacak? lütfen deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi?

Hamile kalmissin ya? Kalamiyorum niye diyorsun ki?asil ben 1,5 yildir hamile kalamiyorum..baksana sen bari rahatca hamile kaliyorsun....bu kadar evham yapma...

Sende bari umutlar daha buyuk

Hamile kalmissin ya? Kalamiyorum niye diyorsun ki?asil ben 1,5 yildir hamile kalamiyorum..baksana sen bari rahatca hamile kaliyorsun....bu kadar evham yapma...

Sende bari umutlar daha buyuk

8 aydır istiyorum ama olmuyorsa kalamıyorum demek daha doğru bence. ifade yanlış geldiyse açıklamayı ojuyunca anlamışsındır sıkıntımı sanırım.Allah yardımcın olsun. Neler okuyoruz forumda hamile kalıp düşülten sonra hamile kalamayanı da hiç hamile kalmayıp kaç yıl sonra çocuk sahibi olanı da.Allah bilir kim daha şanslı.Öyle değerlendir bence

8 aydır istiyorum ama olmuyorsa kalamıyorum demek daha doğru bence. ifade yanlış geldiyse açıklamayı ojuyunca anlamışsındır sıkıntımı sanırım.Allah yardımcın olsun. Neler okuyoruz forumda hamile kalıp düşülten sonra hamile kalamayanı da hiç hamile kalmayıp kaç yıl sonra çocuk sahibi olanı da.Allah bilir kim daha şanslı.Öyle değerlendir bence

Allah seninde yardimcin olsun...

Ama stres sadece bize zarar.

Tabi demesi kolay..bende hep uyamiyorum stressiz kalmaya...

Ama umutsuz olma...benim annemde iki dusugu olmus ilk bebekten once

Offf biliyorum sacma olaya bakisim ama insan dusunuyo niye hic hamile kalmadim...

Kalip dusurenler bari biliyor ki hamile kalabiliyorlar...bu dusunce ne kadar sacma olsada..insaniz iste

baktım biraz. umarım yoktur bu problemler.zor bi süreç belli ki.Allah yardımcısı olsun bu sıkıntıda olanların.Günler çabuk geçsin de bileyim tam olarak ne sorun. bu testi her hastane yapıyor mu peki, ben araştırma hastanesine gidiyorum küçük bir ilde

Allah seninde yardimcin olsun...

Ama stres sadece bize zarar.

Tabi demesi kolay..bende hep uyamiyorum stressiz kalmaya...

Ama umutsuz olma...benim annemde iki dusugu olmus ilk bebekten once

Offf biliyorum sacma olaya bakisim ama insan dusunuyo niye hic hamile kalmadim...

Kalip dusurenler bari biliyor ki hamile kalabiliyorlar...bu dusunce ne kadar sacma olsada..insaniz iste

Dediğin doğru aslında insan kendi sıkıntısını bilir elbet.Stresi atmak kolay değil.en azından ben beceremiyorum aylar geçtikçe daha da umutsuz oluyorum. her ay olmayınca sonraki ay için umut ederken, şimdi artık umudum tükeniyor.doktora korka korka gidiyorum, eşimden gizli ağlıyorum. çeken bilir sanırım.Allahım büyük ona sığınalım.
Peki neler yapıyorsun bu durumu çözmek için yaptığın bir tedavi yada konulan bir teşhis var mı?

Dediğin doğru aslında insan kendi sıkıntısını bilir elbet.Stresi atmak kolay değil.en azından ben beceremiyorum aylar geçtikçe daha da umutsuz oluyorum. her ay olmayınca sonraki ay için umut ederken, şimdi artık umudum tükeniyor.doktora korka korka gidiyorum, eşimden gizli ağlıyorum. çeken bilir sanırım.Allahım büyük ona sığınalım.
Peki neler yapıyorsun bu durumu çözmek için yaptığın bir tedavi yada konulan bir teşhis var mı?

Doktora gittim tarihler verdi tahliler icin ama

Isten zaman olmadi..oldugu zamanda acikcasi icimdeki ses dedi bosver gitme belki yakinda gelir..

Bilmiyorum korkumudur nedir...

Fakat gecen siklus sogan kuru yaptim...bu siklustede suan bal tarcin corekotu kuru yapiyorum..

cnm adetın 3. gunu fsl lh e2 prolaktın testestoron hormonlarına bakılıyor. bunlarda bır şaşma varsa dr ilaç veriyor. bu tahliller çok önemli yumurta rezervini vb gösteriyor.

Isten zaman olmadi..oldugu zamanda acikcasi icimdeki ses dedi bosver gitme belki yakinda gelir..

Fakat gecen siklus sogan kuru yaptim...bu siklustede suan bal tarcin corekotu kuru yapiyorum..

Aynı şeyleri yapmışız hemen hemen ben de bu ay soğan kürü yaptım. olmazsa diğer küre geçecem.senden farkım sanırım koca zoruyla da olsa doktora gitmek. bakalım sonum ne olacak. Allah yardımcımız olsun

anladım canım ben de soğan kürü yaptım bakalım sonuç ne olacak.doktorun tedavisi yanında bal-tarçın -çörekotu kürünü de yapacam
bakalım sonumuz ne olacak

cnm adetın 3. gunu fsl lh e2 prolaktın testestoron hormonlarına bakılıyor. bunlarda bır şaşma varsa dr ilaç veriyor. bu tahliller çok önemli yumurta rezervini vb gösteriyor.

sağol canım.çok merak ediyorum ve iyi ki gitmişim diyorum.bana kalsa daha birkaç ay geçiktirecektim.en azından bir adım attım

Back