Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum doktora gitmek için bir yıl beklemeli miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım Allah şifa versin ikinize de işte erkenden bilmek lazım bir sorun varsa tedaviye başlanmalı inşallah bu ay biz de bir tetkiklerimizi yapalım

Bir yıl olmadan özelde tedavi yapmıyor yani asilama tup bebek vs vs. Sadece iliski günü söyleyip gönderiyorlar ama siz gidin yinede yumurtaliklarinizi kontrol etsin kanda hamile kalmayi etkileyen süt hormonu var ona baktırırsin adetin belirli günleri bakılıyor ona, dr anlatirsan kendini guzelce yardımcı olacaktır

Canım süt hormonunu senden duydum bunun için regliyken mi gitmeliyim

Aminnn canımmm.. benim eşimde öyle inan ki haftanın 2 günü akşam evde diğer zamanlarda o giderken ben işten dönmüş oluyorum geldiğinde çooktaan uyumuş oluyorum. Bende senin gibi düşündüm hep. Evde 2 kedim 1 köpeğim olmasına rağmen yine de bebişim olsada onunla vakit geçirsem diye düşündüm 1.5 yıl sonra düştü rahmime sağlıkla huzurla gelsinler doğru zamanı bilir onlar. Hayırlı bir evlat olur hepsi umarım. En kısa zamanda gönlüne göre versin rabbim

Canım Allah şifa versin ikinize de işte erkenden bilmek lazım bir sorun varsa tedaviye başlanmalı inşallah bu ay biz de bir tetkiklerimizi yapalım
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin Bencede yaptırın prolaktin hormonu iltihap rahim kalinligi bunlara bakıyorlar en azından önleminizi alırsınız yoksa doktorlara kalsa biz daha bekliyor olacaktık sonra gidecektik bunlar çıkacaktı sonra gene tedavi bekleyişi olacak ti. Biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah tan. İnsallah sağlıcakla evlat sahibi oluruz hepimiz :)

Canım süt hormonunu senden duydum bunun için regliyken mi gitmeliyim
Bunuda burdan cevaplayim süt hormonu prolaktin oluyor ben adetken gittim yüksek çıktı doktor adet ken bakılmamali hormonlar dan dolayı yüksek çıkar dedi adet değilken gittim düşmüş tabi baktirmadan bir kaç gün öncede iliskiye girmemek gerek yani doktorumun dediği bunlar genede siz kendi doktorunuza danışın ama önemli bir hormon mutlaka bakılmasıni isteyin çünkü çocuk olmasını engelliyormus yüksek se

S Sariseven1234 canım ayrıntılar için çok teşekkür ederim mutlaka dikkate alacağım prolaktin duymuştum ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.

Valla hı insan bilmediği neler ogreniyorr gide gele :)inşallah hiçbir sorun yoktur istediğiniz zaman sağlıcakla evlat sahibi olursunuz :)

:) değil mi ya neler varmış diyorum her yeni şey öğrendiğimde. Amin inşallah kimin duası kabul olur belli olmaz belki de sizin bu duanız kabul olur teşekkür ederim her şey için :)

Canm prolaktin adetken bakiliyor diye biliyorum ben ama yanlis miyim ? Benmki ondan mi yuksek cikti acaba ya

Canm prolaktin adetken bakiliyor diye biliyorum ben ama yanlis miyim ? Benmki ondan mi yuksek cikti acaba ya
Bende öyle biliyordum benimki kırk küsür çıktı o zaman ki doktorum ilaç verdi sonra doktorumu değiştirdim diğer doktor adetken yüksek çıkması normal dedi o zaman da adettim kan aldırmadı adetin bitsin iliskiye girme gel dedi yarıya düşmüş sadece 3 ilaç içmiştim içinde zaten 3 tane vardı özele de gittim oda 100 e kadar bence normal dedi bakmadı bile ilaç ta kullanma zararlı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…