- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
-
canım kısır kabul edilmek için 12 ay ortalama bekleme süresi vardır. Acele etmenin bir anlamı yok bence panik yapmayın. Doktor kaba davranmış olabilir, ters bir anına denk gelmişsinizdir. Yaşlarınızı yazmamışsınız ancak doktorun davranışı beni sizin genç olduğunuzu düşünmeye itti. Eşinizde de sorun yoksa kabaca adetin bitiminden itibaren 10-12-14 ve 16. günleri ilişkiye girmek hamile kalmanızı arttıracaktır.
Cnm boyle durumlarda genelde doktorlr 1 yil diyor 1 yil oncesine normal bakiyorlr streslenmeyn surekli hamileliği dusunmeyin diyor senin yasin kacarkadaşlar merhaba
6 aylık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz ama hala hamile kalamadım bu durum eşimi de beni üzüyor daha önce 3 aylıkken devlet hastanesine gittim doktor o kadar kabaydı ki tahlil kağıdını önümü fırlatıp ilişkiye devam dedi iğrendim o an. Forumu araştırdım ama bu konuyla ilgili bir şey bulamadım. Bir yıl olmaması normal kabul ediliyormuş ben o kadar beklemek istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum help me
Panik yapmayın rahat olup tadını çıkarın. Hadi çocuk yapalım modunda olmayın, şartlanmayın yani. Bence 6 ay daha bekleyin. Yukarıda belirttiğim günlere denk getirmeye özen gösterin. Zaten gençmişsiniz bir sorun olacağını düşünmüyorum. Altı ay içinde sizden "müjde hamileyim "mesajını bekliyorum.
Canım özelde beklemiyorlar
Eşin sperm testi yaptırabilir
Stres çok büyük etken
İnşallah hayırlı evlatlar versin
Bence kontrol amacli gitmelisiniz canim esinde sende ne var ne yok ogrenin en azindan bisey varsa ona gore tedavi olur yoksada kafaniz rahat olur bende 6 bucuk aylik evliyim pko oldugumi ogrendim gec yumurtluyormusum artik tedaviye basliycaz
Sarjli dis fircasi merhaba..
35 yaş altı için 1 yıl, 35 yaş üstu için 6 ay deneyin der doktorlar. Sonrasında araştırmaya başlarlar. Daha yeni evlisiniz. Ama çok takıyorsanız rutin kontrollerinizi yaptırabilirsiniz (rahim filmi, sperm analizi, yumurta takibi, gibi).
Size tavsiyem kendinizi şartlandırmayın. Olirina bırakın biraz. Regl zamanınız gelmeden hemen testlere sarilmayın. Bu gercekten sizi farkında olnadığınız bir girdaba sokar..
Bir kadınin en doğurgan donemi 27-30 yaş aralığıdır. Siz bu dönemin çok başındasınız. Kendinizi bu kadar kasmayın..
1 yıl normal kabul ediliyor ama güzel bir doktor bulup formül isteyebilirsin ya da senin için hormon tahlili yapabilir. Bunlar için 1 yıla gerek yok. Ama 6 ay erken evhamlanmak için ben 1.5 yıl sonra kaldım 1.5 yıl hiç korunmadık acelemiz yoktu tam eşim randevu aldı hamile kaldığımı öğrendik :) baskı yaparsanız kalamazsın hamile keyfinize bakın evliliğinizin tadını çıkartın en keyifli dönemleriniz
Cnm boyle durumlarda genelde doktorlr 1 yil diyor 1 yil oncesine normal bakiyorlr streslenmeyn surekli hamileliği dusunmeyin diyor senin yasin kac
Ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gunlerini denk getir .Stres yapma beklenti icine girince adet düzeni de bozuluyor.[/QUOTE
Canım aslında ovulasyon günümü biliyorum yani belirtilerle falan reglim hamdolsun düzenli günü gününe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?