Hamile kalamıyorum çok kötüyüm

28 yaşındayım 2021de evlendim
Yani yaşında çokta büyük değil zaten artık insanlar 25 inden sonra evleniyor 40 yaşında hamile kalan da var merak illa olur canım stres etme bende 28 yaşında hamile kaldım belki bu yıl bitmeden sende kalacaksın herşeyi akışına bırak hayırlısi olsun

Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Büyük Murattır Rabbim bana ve dileyenlere de versin inşallah

Canm bende gecen sene dusuk yaptim 6haftalikti 3 aykorundm .8aydr korunmuyorum hala olmuyor buay bekledm cok yiine nasip olmadi sonra dedim daha bekleyis icine girmk yok.biliyorum ki Rabbim nezmn nasip ederse olucak ozmn zaten .smdi reglm bitince denemeye devm ama takmicam nasipten ote yol.yok ne hikayeler var bizede nasip olucak hayirlisya merak etme

Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum ama inan aklından çıkardıgın zaman hamile kalıcaksın inşallah ne kadar üstüne düşersen kendini dinlersen okadar olmuyo benım 3 sene olmadı bu şekilde 3 sene sonra dedim olmuyosa olmuyo yeter o ay neler yaptım neler allah korusun normalde düşerdi havuzlarda kaydım dağ taş zıpladım ve o ay hamile oldugumu öğrendim yani veren rabbim veriyo koruyoda ama 3 sene her ay ağır şeyler bile kaldırmıyodum aman ya varsa ya varsa diye heba ettim kendimi ama dikkat etmedıhım aklımdan attıgım ay kaldım tabiki sen yinede dikkat et sen

Yaş 27, bende 2021 de evlendim. Bende ilerde çocuğum olmayacak korkusu ile korunmayı bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kaybettim. Bazen diyorum Allah'ım şükürler olsun bir kez bile olsa hamileliği tattım. Bazen de diyorum ki. Allah'ım keşke hamile kalıp o kaybı yaşamasaydım aylarca denemeye devam etseydim. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…