Hamile kalamıyorum çok kötüyüm

iremce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
68
27
8
29
Arkadaşlar merhaba ben 5aydır bebek deniyorum ama olmuyor bu ay o kadar ümitliydim ki çünkü 12 gün kadar sağ kasığım ağrıdı batmalar oldu dedim bu sefer kesin olduuu dün dayanamadım kan verdim hamile değilim bugün regli oldum hayal kırıklığına uğradım çook üzgünüm ama Farklı şeyler hissetmiştim hep, sağ tarafıma yatamadım baskı hissettim halen de hissediyorum ilk defa böyle hissediyorum ama yoook yine olmadı. Bebek denemeye başlamadan önce de Kadın doğuma gittim hiçbir problem yok dedi doktor her şeye baktı.hatta her şey normal dedi tiroit falan hepsi normal ben ne yapabilirim kimseyle paylaşamıyorum.

Son düzenleme:
Daha 5 ay olmuş kendi kendinizin üzerine geliyorsunuz yok yere. Bu kadar kafaya takarsanız olacağı varsa da olmaz. Biraz sakin olun

Daha 5 ay olmuş kendi kendinizin üzerine geliyorsunuz yok yere. Bu kadar kafaya takarsanız olacağı varsa da olmaz. Biraz sakin olun
Teşekkür ederim bu ay çok Farklı belirtiler yaşadım çok ümitlenmiştim tekrar doktora gitmeli miyim ?

üzülme hemen kendini strese sokma boşyere herşeyin hayırlısı olsun rabbim güzel kapılar açsın yüzüne inşallah
Teşekkür ederim bu ay çok Farklı belirtiler yaşadım çok ümitlenmiştim tekrar doktora gitmeli miyim ?

Merhabalar, ben de aynı durumdayım 9. Ayımız dolacak. Benim de eşimin de tüm yapılan testlerimizde hicbir sorun çıkmadı. Her ay adet olduğumda yemeden içmeden kesiliyorum. Stres, sürekli düşünmekten artık baş ağrılarım dinmiyordu. Doktora çıktım tekrardan klomene başlattı beni ay. Eğer siz de çok stres sıkıntı yapıyorsanız doktora çıkmanızı öneririm.

Bir senin planin var bir allah ın plani herşeyin zamani var allah ne zaman isterse o zaman olur kendinizi üzmeyin yipratmayin stres yaparsan zaten olmaz gevşeyin biraz

Eşinizde gitti mi doktkra sperm tahlili kan tahlili verdi mi? Sadexe kadının doktora görünmesiyle olacak iş değil bi de kaç yaşındasınız yaşımız gençse ilk 1 sene bekletiyor drlar

Bu işin en büyük düşmanı stress. Stres yaptığınız süre de olmama ihtimali hep daha çok olacak ... Ne yapıp edin kendinizi stresten uzaklastirin. Evet çok zor biliyorum ama düşünmemeye kafanizdan atmaya mecbursunuz

Evet stres yapıyorum artık bu ay farklı şeyler hissedince olacak sandım. Haftaya tekrar gideceğim doktora dediğiniz ilacı bilmiyordum belki bana da bir yol gösterir teşekkür ederim inşallah hamile kalırız

Oy kuzum daha 5 ay burda yıllarca olamayan var sabret zamani var demek

sürekli düşündüğün için öle oluyo bizimde başımızdan geçti aynısı yaşadım kolay diğil anlayabiliyorum ...

doktor a gidebilirsin elbette sende eşinde ikinizde gidin

Merhaba canım şuan üzülmen çok anlamsız çünkü neden beş ay inan çok az bir süre 18 aydır evliyiz bende de eşimde de problem yok bende senin gibiydim takıntı haline getirmiştim ne zaman ki çocuk olayıni kafamdan attım şuan bak 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim zaten doktora gitsen bile ilk bir yilda normal diyeceklerdir sana folik asit içiyorsun demi birde bu telefondaki uygulamalara takılma inan ki adetin bittikten sonra bir gün durunca birgün birlikte ol hemen kalkma ben yaklaşık kırk dakika hiç kalkmiyordum kalçama yastık koydum birde birlikte olduğun gün yıkanma sabah yaparsın banyonu inan böyle yaptım ilk ayımda çok şükür hamile kaldım inşallah sende bir gün o müjdeli haberi verirsin olacaksa inan her türlü oluyor herseyin bir vakti var Allah herseyin hayırlısıni biliyor bundan emin ol bende sakın ol kafandan at diyorlardı diyordum yapması kolay sanki falan ama inan kafandan bu ısrarcı düşünceyi at ve inanıyorum olacak böyle düşün yaptıklarımı dikkat ettiklerimi anlattım inşallah faydası olur

reglim bitince dediğinizi yapacağım inşallah olur bu ay çok ümitlenmiştim Farklı şeyler hissedince. Bana moral verdiniz teşekkür ederim evet folik asit içiyorum. Bende ilişkiden sonra hiç kalkmadım kalçama yastık koydum hepsini yaptım

Kendinizi bu kadar üzmeyin size yazık değil mi? Hiç çocuğunuz olmayacağına dair bir sağlık probleminiz yok, kaldı ki olsa bile bu da dünyanın sonu değil. Bir canlının annesi olmayı istemek en doğal hakkınız ama hayata geliş amacınız da sadece ve tamamen bu olmamalı bence. Bedeninize de biraz zaman verin, bi sakinleşin, unutmayın ki stres sizi istediğiniz şeyden uzaklaştırır.

Kendini dinleme inan ki psikolojinle adetini aksattiriyorsun yani diyorum sana çok erken evliliğin evliliğin tadını çıkarsana sen böyle kafanı taktın kocanla keyif almaya bak zaten yani hemen hamile kalmak çokta gerekli değil bence çok takma boşver kaç yaşındasin bu arada

Ya 5 aydır diyorsun biraz sabret daha çok yenisin herşeyin zamanı var ben 5 yıl bekledim bacım acı ile tatlısı ile çok dua ettik çok bana senin çocuğun normalden olmaz dediler di ama noldu ALLAH ol dediyse olu verir 5 yılın sonunda çok şükür hamile kaldım RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN

28 yaşındayım 2021de evlendim

Moral verdiğinlz için teşekkür ederim sadece yaşım küçük değil olmasını istiyorum ama şuan daha iyiyim.

Yaşım geçecek diye endişe ediyorum moral verdiğiniz için teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı bi evladınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…