Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşinizde muayne oldu mu ?Merhaba arkadaslar 5 aydir evliyim cocuk istiyoruz fakat olmuyor doktora gittik hicbir problem yok dedi tekrar tekrar denedik fakat hep negatif bu ay eşim ümitli ama ben degilim adetime 1 hafta kaldı ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardımcı olur musunuz?
Canım adet bittince ve gün aşırı deneyin inşallah herşey gönlünce olur kuzumMerhaba arkadaslar 5 aydir evliyim cocuk istiyoruz fakat olmuyor doktora gittik hicbir problem yok dedi tekrar tekrar denedik fakat hep negatif bu ay eşim ümitli ama ben degilim adetime 1 hafta kaldı ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardımcı olur musunuz?
Evet onda da hiçbir problem yok acaba cok istedigimiz icin mi olmuyor ben anlamadim kieşinizde muayne oldu mu ?
Artık umudum kalmadi desem cunku yani 5 ay dile kolay surekli dediginiz gibi yaptim ama olmuyor yani dua ediyorum surekliCanım adet bittince ve gün aşırı deneyin inşallah herşey gönlünce olur kuzum
5 ay çok yeni ve ne kadar stresli olduğunuz konu açmanızdan bile belli olur.Evet onda da hiçbir problem yok acaba cok istedigimiz icin mi olmuyor ben anlamadim ki
Esin test yapsın cnmArtık umudum kalmadi desem cunku yani 5 ay dile kolay surekli dediginiz gibi yaptim ama olmuyor yani dua ediyorum surekli
eşide muayne olmuş anladığım kadarı ile üstte öyle yazmıştı ama sperm testi verdimi acabaEsin test yapsın cnm
Yapmayın Allah aşkına! 5 ay dediğiniz ne ki? Doktorlar 2 seneye kadar normal diyor. Burada senelerce bekleyenler var. Bir silkelenip kendinize gelin lütfen. Bu yaptığınız gereksiz stresle olacaksa da olmaz. Her ay gebe kalma ihtimali %25 sadece.Artık umudum kalmadi desem cunku yani 5 ay dile kolay surekli dediginiz gibi yaptim ama olmuyor yani dua ediyorum surekli
Bir bismillah deyin 5 ayda neyin tukenmisligi ? Burada senelerce hamile kalamayan insanlar varArtık umudum kalmadi desem cunku yani 5 ay dile kolay surekli dediginiz gibi yaptim ama olmuyor yani dua ediyorum surekli
Ay insallah gercekten konusma icin cok tesekkur ederim esimde bende çok istiyoruz ister istemez stres oluyor gundelik yasam olsun ailevi problem olsun ama en cok strese girmem bu hamilelik gercekten biran once gelsin de hayirlisiyla5 ay çok yeni ve ne kadar stresli olduğunuz konu açmanızdan bile belli olur.
Size şöyle söyleyeyim benim eşimde problem olmasına rağmen bize profesör eşinin bu problemi çok sorun değil ama senin bu kadar stresli olursan asla gebelik olmaz dedi.
Ki bizim problemimiz olmasına rağmen stressiz birlikteliğin bunu tölare edebileceğini söyledi.
Görev gibi yapmayı aklından çıkar dedi (tabi ne kadar mümkünse)
Şimdi lütfen burasıda dahil bu konudan 1 yılı tamamlayana kadar uzaklaşın zaten gerekli muaynelerinizi de olmuşsunuz.
Umarım çok bekletmeden gelir meleğiniz.
Biz doğruları söyleyince hemen beğenilmeyen oluyoruzYapmayın Allah aşkına! 5 ay dediğiniz ne ki? Doktorlar 2 seneye kadar normal diyor. Burada senelerce bekleyenler var. Bir silkelenip kendinize gelin lütfen. Bu yaptığınız gereksiz stresle olacaksa da olmaz. Her ay gebe kalma ihtimali %25 sadece.
5 ay çok yeni ve ne kadar stresli olduğunuz konu açmanızdan bile belli olur.
Size şöyle söyleyeyim benim eşimde problem olmasına rağmen bize profesör eşinin bu problemi çok sorun değil ama senin bu kadar stresli olursan asla gebelik olmaz dedi.
Ki bizim problemimiz olmasına rağmen stressiz birlikteliğin bunu tölare edebileceğini söyledi.
Görev gibi yapmayı aklından çıkar dedi (tabi ne kadar mümkünse)
Şimdi lütfen burasıda dahil bu konudan 1 yılı tamamlayana kadar uzaklaşın zaten gerekli muaynelerinizi de olmuşsunuz.
Umarım çok bekletmeden gelir meleğiniz.
eşide muayne olmuş anladığım kadarı ile üstte öyle yazmıştı ama sperm testi verdimi acaba
herşey ondan belli .
Yok hersey normal yani zaten strese girmemin sebebi buydu sonucta bide yeni evliyim evet belki acele ediyor gibi duruyorum ama insanin aklina girincede cikmiyor ister istemez akil almak danismak istiyor insaneşide muayne olmuş anladığım kadarı ile üstte öyle yazmıştı ama sperm testi verdimi acaba
herşey ondan belli oluyor zaten
Gerçekler ağır geldiyse demek kiBiz doğruları söyleyince hemen beğenilmeyen oluyoruz
Haklısın kuzumeşide muayne olmuş anladığım kadarı ile üstte öyle yazmıştı ama sperm testi verdimi acaba
herşey ondan belli oluyor zaten
Benimki de 8 seneye girecek artık Allah büyüktür umudunuzu kaybetmeyin henüz sizin için çok erken ama yinede insan olsun istiyor bir evladı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizleredeArtık umudum kalmadi desem cunku yani 5 ay dile kolay surekli dediginiz gibi yaptim ama olmuyor yani dua ediyorum surekli