- 16 Mart 2023
- 168
- 51
- 33
Merhaba sende yumurtlama gününde görünüyorsun canım baya C cizgisine yakın görünüyor T cizgisi deTestlerimi yorumlayabilir misiniz? Bugün mü yapmalıyız yoksa yarını mı bekliyim? En son 18 ağustos akşamı ilişkim oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sende yumurtlama gününde görünüyorsun canım baya C cizgisine yakın görünüyor T cizgisi deTestlerimi yorumlayabilir misiniz? Bugün mü yapmalıyız yoksa yarını mı bekliyim? En son 18 ağustos akşamı ilişkim oldu
Evet kuzum bugün 5. günüm kullanmaya başlayalı. Aslında yürüyüş ve bol su diyorlar ama ben yürüyüş yapamıyorum, çalışıyorum akşam uyuyup kalıyorum yorgunluktan. Saadece suyu bol içiyorum bakalım faydasını görecek miyimÖyle yapayım canım sende c-life macun kullanıyordun değil mi? Onu da bu süreçte kullanıp 3 gün sonra bir sonra ki regle kadar bırakacağım şeninde öyle mi?
Evet canım bol su yürüyüş diyorlar ama dediğin gibi bende çalışıyorum yürüyüş yapamadım su içiyorum zaten c-life da ekstra susatıyorEvet kuzum bugün 5. günüm kullanmaya başlayalı. Aslında yürüyüş ve bol su diyorlar ama ben yürüyüş yapamıyorum, çalışıyorum akşam uyuyup kalıyorum yorgunluktan. Saadece suyu bol içiyorum bakalım faydasını görecek miyim
Canım testinin hassalık derecesini bilmiyorum ama görünüşe göre bugün çatlama gerçekleşiyor. Dünde değerlendirseydin mükemmel olurdu ama bugün ve yarını kaçırma. İnşallah güzel haberini paylaşırsın bizimleMerhaba . Bugunkü testimde ikinci çizgi kayboldu. Bu akşamı değerlendirirsem gebelik oluşma ihtimali var mı? En son 18inde ilişkim oldu
Selam canım son yaptığın teste yumurtlamışsınMerhaba arkadaşlar ovulasyon takipteyim bende ama sonuçlardan birsey anlayamadim rica etsem bakabilirmisinizEki Görüntüle 3470001
Dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazartesi kan vericemCanım testinin hassalık derecesini bilmiyorum ama görünüşe göre bugün çatlama gerçekleşiyor. Dünde değerlendirseydin mükemmel olurdu ama bugün ve yarını kaçırma. İnşallah güzel haberini paylaşırsın bizimle
Ayy çok sevindim Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahDün gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazartesi kan vericem
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.Bende ayın 5 inde adet oldum 5 gün sabah akşam klomen kullanmdım sonrasında 100lük 4 gün boyunca Gonal f 900 yaptım. ayın 16sında adetimin 12. günü çatlatma iğnesi vuruldum. 3 yumurtam gelişmişti 2 si 20 ve 21 mm di. Bugün çatlatma iğnesinin 3. günü ve ovulasyon testi yaptım aşağıdaki gibid, benim de sürecim bu şekilde :)Eki Görüntüle 3480380
Sizce piki gördüm müYumurtlama günündesin canım 3 gün değerlendirmen önemli. Dilersen bi kaç gün daha ovulasyon ile takibe devam et çizgi silindiğinde çatlama evresine geçmiiş oluyor
Canım selam 17-18-19 Eylül yumurtlama görünüyorSizce piki gördüm mü
Eki Görüntüle 3480604
Selam 17 18 degerlendirdik ama 19u malasef degerlendirmedik umarım tutmuşturCanım selam 17-18-19 Eylül yumurtlama görünüyor
Tutacak oldu mu 1 gün ile bile olur kuzum, hiç düşünme bunu. Biliyorum zor ama zaten değerlendiysen şimdi kafanı başka yerlere odakla ve regle yakın testini yapSelam 17 18 degerlendirdik ama 19u malasef degerlendirmedik umarım tutmuştur