Hamile kalamayan arkadaşlar dikkat! Tüplerinizde sorun olabilir lütfen okuyun.

azee13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
783
658
39
merhaba arkadaşlar. ben 1.5 yıldır hamile kalamıyorum. 30 yaşındayım. e haliyle yaşım da geldiği için çok beklemeden doktora gittim. 4 cm kistim vardı eskiden beri. doktorum engel olmadığını bu kistin basit bir kist olduğunu söyledi. ama aradan zaman geçmesine rağmen hamile kalamadım. kürler, preseed, ilişkiden sonra ayakları havaya dikmeler hepsini denedik olmadı:). rahim filmi çektirdim ve gittiğim doktorların hepsi de tüplerde hiç sorun yok çok iyi dedi. 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı.
denizlide bir doktor buldum ve ona gitmeye karar verdim. (Tekirdağda oturuyorum).
doktorum ( Erkan Alataş) hsgye baktığında tüplerini beğenmedim tüplerle ilgili bir sıkıntın olabilir dedi. halbuki ben tüplerimde sıkıntı olamdığını düşünüyordum. laparoskopi kararı aldık. doktoruma da güvendiğim için hiç tereddüt etmeden ertesi günü ameliyat oldum.
sonuç: kistimden kurutuldum, sağ tüpüm açıldı (halbuki hsg sonucuna göre açık olduğu söylenmişti)
ama ne yazık ki tüplerim aşırı derecede hasar görmüş zedelenme olmuş. şu durumda normal yolla hamile kalma şansımın çok düşük olduğu, dış gebelik riskim olduğu söylendi. bu nedenle de 3 aylık bekleme sürecinden sonra tüp bebeğe karar verdik.
arkadaşlar gebe kalamıyorsanız lütfen fazla vakit kaybetmeden üstüne gidin ve sorunun ne olduğunu bulun. ben aylardır boş yere beklemişim meğerse.
Allah'ım isteyen herkese bebişini versin inşallah.

ne guzel bende 1 basarısız tup bebek denemem var erkan beyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…