Hamile kalamamak(tecrübeli insanlara ihtiyaçım var)

Anladim teşekkür ederim cevap için.
Yok ben bebegimi kaybettikten sonra yaptırdığım testlerle ogrendim pıhtılaşma oldugunu. Aksine Kullansaydim belki de kaybetmeyecektim bebegimi..
Teşekkür ederim çok sagol.

Merhaba canım, öncelikle hamile biri olarak umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Ben iki kez dış gebelik geçirdim çeşitli ameliyatlar ilaçlar vs çok zor bir süreçti. Sonra kendiğimden hamile kalmaya çalıştım. Her ay regl tarihim gecikmeden bile test yapıyordum çok aceleci davranıyordum. Bu arada bu süre zarfında sağlıklı beslenip folik asit kullandım. Sonra bir ay hiç kafama takmadım hatta boşverdim. O ay hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki stres de çok önemli bir faktör.

Firmanın adını sôylermisin

Devlet hastanesi bana da tüp bebek dedi amh degerım geçen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı yaşım 32 bugün özelde göründüm rahmşn çift dedi engel olmaz vs dedı letu adında ilaç verdi bugün başlıyorum umarım sağlıkla bebeklerimiz olur devlet ilaç dahi vermedi Inşallah ışe yarar

Eğer letu denemede işe yaramazsa incir havuç kürü yap canım femara bende işe yaramadı incir havuç kürü yaptım üstüne 2. Ye yumurtladım çatladı ve hamile kaldım şükür inşallah rabbim kolaylıkla sana da nasip etsin

Ben su an incır kürü yapıyorum bugün 2. Günüm hem hap hem ıncır inşallah etkı ( ikisi beraber almak zarar vermez umarım ) eder doktor su an iki yumurtan görünüyor dedi olan yumurta bu mudur ovulasyon testı de yapıyorum çift çizgi olması catlama olmasını mı gösteriyor takvıme göre haftaya yumurtlama zamanım o zaman kadar yumurta artar mı yoksa var olan mı gelısıyor onu da anlamadım daha çok sevındım hamile olmanıza darısı başıma içinde bır his benımde olacak dıyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…