• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamama

mercan_2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
5
2
1
32
Merhabalarr;15 aydır çocuk düşünüyoruz ama maalesef hiç gebelik elde edemedim.Hormon testleri,progesteron testlerim normal.Rahim filmi çekildim,çok şükür temiz çıktı.Eşim de 2 kere ayrı zamanlarda test verdi o da temiz.İlk doktorum spero alfa diye bir yumurta geliştirici verdi daha sonra çatlatma iğnesi yaptı.Gebelik olmadı.Daha sonra rahim filmi çekildikten sonra başka doktor tarafından klomen verilip yumurta takibi yapıldı.İki yumurta oluştu biri 19,5 mm ve diğeri 16 mm.3 gün ilişki dedi ve 14 gün sonra test yap dedi.Bugün 14.günüm ve kan verdim beta hcg değerim 0.0 çıktı.O kadar üzgünüm ki..

merhaba sperm testı temız cıkmıs olabılır ama sperm dna hasar tespıtı yapıldı mı acaba o da çok önemli.. bir de yumurtanız büyüyor olabilir çatlamıyor olabilir veyahut içi boş olabilir. ayrıca ikinizin de genetik taraması yapıldı mı.. kan pıhtılaşması vs bakıldı mı o kadar çok tefarruat var ki .. sanırım aydında yaşıyorsunuz size uyarsa izmirde şerife dikayağı tavsiye ederim 11 yıl sonra mucızeme kavusmama vesile oldu bır cok dr deneyımımden sonra.. suan 30. haftadayım

Hayır bunlar yapılmadı;doktorum adet olunca tekrar görüşelim dedi.Bu arada Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.

Back