Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç durma güya ben özele gittim ama her özel deki dr iyi diye bişey yok memleketim de gittiğim dr daha iyiydi kimyasal gebelik geçirdim ama hamile kalmam daki ilaç yazması da etkili oldu canımSizce doktor değişmek gereklimi doktorumu seviyorum fakat eşim değişmek istemişti
Gidiyim o zaman başkasına tamamCanım hiç durma güya ben özele gittim ama her özel deki dr iyi diye bişey yok memleketim de gittiğim dr daha iyiydi kimyasal gebelik geçirdim ama hamile kalmam daki ilaç yazması da etkili oldu canım
Kimyasal gebelikden sonra sağlıklı gebelik oldu mu sizdeCanım hiç durma güya ben özele gittim ama her özel deki dr iyi diye bişey yok memleketim de gittiğim dr daha iyiydi kimyasal gebelik geçirdim ama hamile kalmam daki ilaç yazması da etkili oldu canım
Bende iki defa yaşadım kimyasal gebeliği inşallah sağlıklı gebelik elde ederizKimyasal gebelikden sonra sağlıklı gebelik oldu mu sizde
Hayır üç kere düşük oldu.Daha sonra kürtaj olmam gerekti.Kan sulandırıcı ecoprin kullanıyorum henüz hiç tutmadı.
Trombofoli testi yaptırdınız mı düşük sonrası?Kimyasal gebelikden sonra sağlıklı gebelik oldu mu sizde
Hayır üç kere düşük oldu.Daha sonra kürtaj olmam gerekti.Kan sulandırıcı ecoprin kullanıyorum henüz hiç tutmadı.
Daha pazartesi günü kan değerim düştü bakalım gelecek aylarda olur muKimyasal gebelikden sonra sağlıklı gebelik oldu mu sizde![]()
Sonraki dr un herşeyi iyi geldi muayeneye den tut ta ilaç tedavisine kadarGidiyim o zaman başkasına tamam
Oda özelde ama her özel deki dr iyi diye birşey olmadığını bidaha anladım bu sayedeDaha pazartesi günü kan değerim düştü bakalım gelecek aylarda olur mu
Olur inşallah olur dua etDaha pazartesi günü kan değerim düştü bakalım gelecek aylarda olur mu
İnşallahBende iki defa yaşadım kimyasal gebeliği inşallah sağlıklı gebelik elde ederiz![]()
Gecen seneden beri 5 yada 6 doktora gorundum ayri ayri birine bagli kalmayin. Her doktorun bilgisi tecrubesi farklidir.Sizce doktor değişmek gereklimi doktorumu seviyorum fakat eşim değişmek istemişti
Değiştirin muhakkak ben hastane doktor değiştirdim nasip oldu şükür.Sizce doktor değişmek gereklimi doktorumu seviyorum fakat eşim değişmek istemişti
Gecen seneden beri 5 yada 6 doktora gorundum ayri ayri birine bagli kalmayin. Her doktorun bilgisi tecrubesi farklidir.
Haklısınız ben takıldım sanırım değiştiriyimGecen seneden beri 5 yada 6 doktora gorundum ayri ayri birine bagli kalmayin. Her doktorun bilgisi tecrubesi farklidir.