Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamama pko regl duzensizligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Kızlar pkoluyum adetlerim düzensiz en son 11şubatta adet oldum bugün öğlen de afedersiniz lavaboya gittim 1damla açık renkte bi kan geldi adet oldum galiba diye sevindim ped taktm baktım birşey yok peçeteye silince açık renk kan geldi 1damla kadar bisey anlamadım simdi adet mi nedir yardımcı olur musunuz bilgisi olan ?çocukta istiyoruz ayni zamanda 6aydir olmuyor.1hafta kadardır goguslerim Hafif agriyo ve mavi damarlar çıkmış bide hafif kasık agrim.var ??

Bir gebelik testi yapın hamile olabilirsiniz yoksa bi dr söktürücü versin yoksa uzarda gider adet olamama sorunun

İnşallah kaç senedir uğraşıyorsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun :dua:
7aydır bekarliktan bende pko var doktor çocuğun olmaz demişti olsa bile tedaviyle zar zor zaten o zamandan psikolojim bozuldu şimdide oyleyim bu seferde doktor engel değil normal yolla olur dedi ama birşey yok daha

7aydır bekarliktan bende pko var doktor çocuğun olmaz demişti olsa bile tedaviyle zar zor zaten o zamandan psikolojim bozuldu şimdide oyleyim bu seferde doktor engel değil normal yolla olur dedi ama birşey yok daha
Tatlım içini karartmak istemem ama bende pkoluydum 7 yıllık evliyim hala uğraşıyorum bebek için ama pkom geçti şuan adet düzensizliğim de yok dr kendi kendine olur diyor beklemedeyim öncesin de aşılama da yapıldı falan ama olmadı şöyle de birşey var vakti saati gelmezse olmuyor
Seninki şuan gebelik belirtisi gibi duruyor inşallah rabbim yüzüne baksın inşallah hamilesindir

Bide asla asla asla stres yapma olmaz diye birşey yok insanlar korunurken kalıyor bizler sadece yumurtlama gününü anını denk getirmeye çalışacaz stres yapma adet düzensizliği yapıyor

Bide asla asla asla stres yapma olmaz diye birşey yok insanlar korunurken kalıyor bizler sadece yumurtlama gününü anını denk getirmeye çalışacaz stres yapma adet düzensizliği yapıyor
Rabbim inşallah bütün. İsteyenlere verir.ablamdada PKo var 6.yila girdi çocuğu olmuyor aşılama catlatma yillarca tedavi oldu ama yok olmuyor bu stres ilaçlar hormonlar Bi ton kilo aldı simdi hic olmuyor.bende hamile olduğumu düşünüyorum ama çok fazlada umitlenmek istemiyorum negatif sonuç alırım diye.yarin kan tahlili uapicam hayırlısı bakalım

Rabbim inşallah bütün. İsteyenlere verir.ablamdada PKo var 6.yila girdi çocuğu olmuyor aşılama catlatma yillarca tedavi oldu ama yok olmuyor bu stres ilaçlar hormonlar Bi ton kilo aldı simdi hic olmuyor.bende hamile olduğumu düşünüyorum ama çok fazlada umitlenmek istemiyorum negatif sonuç alırım diye.yarin kan tahlili uapicam hayırlısı bakalım
Çok iyi anlıyorum kendi haline bırak dinleme kendini çok boşver 7 yılın öğrettiği bu oldu bana bazen adet tarihim geçermiş sonradan hatırladığım oluyor bir iki gün gecikmeli olabiliyor hala önceleri aylar geçerdi şimdi max iki gün oda normal zaten çok şükür sters bitti adetim düzeldi emin ol stres çok etkiliyor

Back