hamile kalacak mıyım kalmayacak mıyım sorun ne

balbocegi3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
1
0
23
Herkese merhaba. 5 senelik birlikteliğimiz var ve çocuğumuz olmuyor. Eşimde bir sorun yok doktora gittik ilk baş onda sandık sperminin sulu geldiğini vs söyledi ama doktor gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Ben de doktora gittim ve doktor ultrasonla baktı rahmin temiz dedi. pek bilgim de yok böyle konularda acaba tüplerim doğuştan mı kapalıdır nedir hiçbir şey bilmiyorum. Sağlık güvencem olmadığı için masraf da edemiyoruz şu aralar çünkü eşim şimdilik yanımda değil. Eşim evlenmeden önce bel soğukluğuna yakalandığını falan söylüyordu bilmiyorum hiçbir şey onunla ilgisi var mıdır yok mudur... bende de beyaz akıntı geliyor vallahi ne yapsam şaşırdım

En kısa zamanda doktora görünmeye çalışın. 5 senedir deniyorsanız çok uzun bir süre. Detaylı bir muayene şart.

Tup bebege basladiginizda ayrintili inceleme yapiliyor. 4 senelik evliyim hicbir sorun yoktu tup bebege basladigimda endometriozis oldugumu ogrendim ve ameliyat oldum. 5 sene uzun bir sure eger sorun tespit edilemediyse tup bebege gecin derim.

Nasip bu işler benim kuzende problemliydi yumurtalıklarından. 5 sene çocuğu olmadı hiçte tüpbebeğe falan başvurmadı kader dedi olacaksa olur kendiliğinden dedi. 5 sene sonra 1 kızı oldu şuan 8 yaşında ve bu 8 yıl boyuncaaa 2. çocuğu beklediler üzerine basa basa söyliyim tam 8 yılın üzerine bir de erkek evladı oldu ohh mis.. Olaya bizzat kendim vakıf oldum.

Diyeceğim o ki Kendinizi Asla yıpratmayın sabırla dua edin vakti zamanı belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…