• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ilken adet gören var mı?

Rklbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
393
440
103
Arkadaşlar hamile inen normal adet düzeninde adet gören varmı? Benim bu ay adetim 2 gün gecikti sonra normal adet görür gibi 5 gün kanamam devam etti, bu ay ilişkimiz yumurtlama dönemine gelecek şekilde düzenli idi, adetim bitti ama şuan mide bulantım baş ağrım uyku halim arttı, test yapıp umutlarımın yıkılmasından da korkuyorum yaşayan biri varsa yardımcı olur musunuz

Ben hamileligimi ikinci aynda ogrendim bi ay duzenli bi şekilde adet oldum o yüzden hamile oldugumu hic anlamadim sonraki ay gecince test yaptım ole öğrendim

Ben hamileligimi ikinci aynda ogrendim bi ay duzenli bi şekilde adet oldum o yüzden hamile oldugumu hic anlamadim sonraki ay gecince test yaptım ole öğrendim
Peki hiçbir belirti varmıydı , bilmiyorum umutlanıyorum doktora gittim olmaması için hiçbir sebep Yok dedi herşey normal dedi ama adet olduğumda hayal kırıklığı yaşadım şimdi mide bulantılarım olunca bi ihtimal diyorum ama bunun dışında hiçbir belirti Yok

Peki hiçbir belirti varmıydı , bilmiyorum umutlanıyorum doktora gittim olmaması için hiçbir sebep Yok dedi herşey normal dedi ama adet olduğumda hayal kırıklığı yaşadım şimdi mide bulantılarım olunca bi ihtimal diyorum ama bunun dışında hiçbir belirti Yok
idrarda baktirin en azindan boyle acabalarla kafa karisikligiyla baş etmek zor bence.en azindan var yok ona gore bir yol cizersiniz kendinize.ama belirtiler icin erken geldi bana hayirlisi olsun

Hayir bende hic bir belirti olmadii olmadigi icin hic supelenmemistim ama dger ay gecikince ole anladim

İdrara baktıracam ama negatif sonuç görmek istemiyorum bakamıyorum inşallah vardır hayırlısı

Idrarla ogren once. Yoksada uzulme. En azindan dusunmezsin. Ben kahve lekelenme seklinde 3 ay gordum. Dr normal dedi ama kirmizi kanama tehlikeli dedi. Hem gebelik varsa ona gore ilacta alirsin erkenden

Back