Hamile iken KPSS ye girenle acil baksın lutfen

Can Elif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
125
35
33
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Şuan 30+6 haftalık hamileyim. Allah kısmet ederse 22 ekim de de KPSS sınavına kayıt yaptırdım. Sizce bu sınava girebilir miyim. Bebeğim kiz olacak. Benim gibi olup da sınava girebilen varsa yorum yapsın lütfen desteğe ihtiyacım var boşa çabalıyormusum gibi hissediyorum.

Ama bebeğin doğum tarihi kesin değil.yani doktor 16-26 ekim arası olabilir dedi.

O Allahın takdiri. Sancılanır doğum başlarsa giremezsin sınava. Belki o tarihten önce doğuracaksın belki de günün 1 hafta geçecek öyle doğuracaksın. He sınavda sancılanır da doğurursan al sana komik mi komik bir hikaye. Kızına da ona göre isim bulursun.

Ben mayıstaki sınava 2 aylık hamileyken girdim wc ihtiyacım olacak sancı girecek diye korkuyordum çünkü o aralar bunlar çok oluyordu ama fazla zorlanmadım sıradan biraz belim ağrımıştı son aylar nasıl olur bilmiyorum ben yine girerdim

Bi de benim o dönem bılantılarım uyku bastırmaları çok oluyordu doğru düzgün çalışamamıştım

Ben de 7 aylık hamileyken girmiştim kpss ye. Gün boyu ihtiyaç hissetmeden su içmedim. Sınav öncesinde tuvalete gittim ve sınavda da çok gerekmedikçe su içmedim. Benim için hiçbir sıkıntı olmamıştı. Hatta kızım kararsız kaldığım sorularda tekmeleriyle yardım etti gibi gelmişti banaHoş bir deneyimdi. Ama sizin kadar doğuma yakın olmadığım için rahattım tabi. Allah kolaylık versin size de

Amin canim

6 aylık hamileyken kpssye degil ama ygsye girdim.
Sinavdan önce wc ye gittim. Sinavda hic bisey olmadi. Cok su icmedim o gun. Bide cikinca girdim oyle gecti gitti. Hemde ankaradaydik esimjn isi geregi sinav icin git gel 3+3 git gel yol cektim biseycikte olmadı cok sukurr. Bal gibi sende girersinn.. ayrica dogumuma 3 hafta vardi gittim antalyada tatilimide yaptim geldim. Yani o kadar stres yapma kendini bisey olmaz Allahin izniyle. Sen rahat ol yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…