Hamile iken adet görülebilir mi ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
29
Merhaba arkadaşlar :) 3 Aylık evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz. Adet düzensizliği ve pko vardı bende 2. Ayda tedavi oldum ve kistlerimden arındım en son 30 ağustosta adet oldum doktoruma gittiğimde bana yumurtamın çatladığını ve belirli gün aralıklarında ilişki söyledi. Biz bunu uyguladık bu ay içinde çok kasık batmalarım oldu belimde ağrı faazla oldu son 1 haftadır daha sıktı erken gebelik testi alıp regl öncesinden baktım tek çizgi negatif. Fakat bu gün regl oldum sandım kahverengi bi lekelenme geldi. Acaba üstüne adet mi görüyorum anlayamadım. Bu aydan ümidimi kesmelimiyim yoksa hala bir ihtimal var mı ?

Yerleşme kanaması dir canım .inşallah bebeğin seninledir:emir_bebek:

Limon11 Limon11 bu yerleşme kanaması adet gününden 1-2 gün önce mi olur peki ? Birde Yüzümde sivilcelenmeler oldu dün erken gebelik testi yaptım idrarla çıkmadı :KK43: Acaba idrarda belli olmayacak kadar yenimi?

Limon11 Limon11 bu yerleşme kanaması adet gününden 1-2 gün önce mi olur peki ? Birde Yüzümde sivilcelenmeler oldu dün erken gebelik testi yaptım idrarla çıkmadı :KK43: Acaba idrarda belli olmayacak kadar yenimi?
Yani adet zamanı mı görünür bilmiyorum ama kahverengi akıntı yerleşme kanaması diye biliyorum geç döllenmiş tır bence bat geçince yapın testi

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var en son 16 temmuzda yani adetimden 2 gün sonra( 35-40 hatta bazen daha fazla adet döngüm oluyor düzensiz )ilişkim oldu o da tam birleşme ve boşalma olmadan sürtünme ile fakat sonrasında mide bulantısı mide ekşimesi sarı akıntı göğüslerde o kabartılar çıkmaya başladı baya koyulaştı halkası aşırı büyüdü ve hala öyle ilişkiden 49.56.60 ve en son 74 gün sonra
Kan testi 0.1 çıktı ilişkiden sonraki ay 1 hafta gecikmeyle çok az süren önce kahverengi pembe akıntıyla başladı sonra normal adete çevirdi yoğun olarak 1.5 gün diğer 3 gün azalarak yine kahverengilerle bitti ilişkiden 2 ay sonra ultrasonda da bakıldı yine bir şey çıkmadı ve bu ayki adetim olmadı 10 gün gecikti belirtilerim devam ediyor benlerde çoğalma saç dökülmesi karın şişmesi sertlik kasıklarımdan karnıma Kadar damar belirginleşmesi göğüslerimdeki damarlarda çok belirgin arada kasık ağrılarım fakat artık 3 ay olucak hala testlerde ve ultrasonda Yok doktor kesinlikle olmadığımı söylüyor ama yine de korkularım ve belirtilerim var sizce bundan sonra çıkma ihtimali olabilir mi lütfen duyduğunuz yaşadığınız bir şey varsa paylaşın yardımcı olun ..

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var en son 16 temmuzda yani adetimden 2 gün sonra( 35-40 hatta bazen daha fazla adet döngüm oluyor düzensiz )ilişkim oldu o da tam birleşme ve boşalma olmadan sürtünme ile fakat sonrasında mide bulantısı mide ekşimesi sarı akıntı göğüslerde o kabartılar çıkmaya başladı baya koyulaştı halkası aşırı büyüdü ve hala öyle ilişkiden 49.56.60 ve en son 74 gün sonra
Kan testi 0.1 çıktı ilişkiden sonraki ay 1 hafta gecikmeyle çok az süren önce kahverengi pembe akıntıyla başladı sonra normal adete çevirdi yoğun olarak 1.5 gün diğer 3 gün azalarak yine kahverengilerle bitti ilişkiden 2 ay sonra ultrasonda da bakıldı yine bir şey çıkmadı ve bu ayki adetim olmadı 10 gün gecikti belirtilerim devam ediyor benlerde çoğalma saç dökülmesi karın şişmesi sertlik kasıklarımdan karnıma Kadar damar belirginleşmesi göğüslerimdeki damarlarda çok belirgin arada kasık ağrılarım fakat artık 3 ay olucak hala testlerde ve ultrasonda Yok doktor kesinlikle olmadığımı söylüyor ama yine de korkularım ve belirtilerim var sizce bundan sonra çıkma ihtimali olabilir mi lütfen duyduğunuz yaşadığınız bir şey varsa paylaşın yardımcı olun ..
:işsiz:

Hamilelikten supheleniyordum adet den 2 gün önce evde test yaptım ama negatif cikti suanda da kasiklarima batmalar oluyor belim de ağrıyor araniz da hamile olup da ilk aylar da adet olan var mı?

Hamileyken adetliymişim al sana canlı örnek :halay:

Doktor neden bakmadı çok saçma rabbim sana bağışlasın inşallah kimyasal değildir
Gözükmez dedi değer çok düşük dedi iki gün sonra gel bakalım dedi Pazartesi gtcem işte ama suan ağrılı kanamam var :KK43:

X