- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
- Konu Sahibi bellazarea
-
Bu ay da olmadı kırmızılar geldi 1 gün geçti oh sevindiydim hamileyimdir dedim bir baktim bugün geldi hiç üzülmüyorum bir gün gelicek nasılsaTest sonucu negatif canım hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği diğer hormon testlerinde de her hangi bir şey çıkmadı sanırım çok stres yaptım o yüzden düzenim şaştı
Sıkma canını Allah katında geleceği zaman belli o bebişin birgün o mutluluğu biz de tadacağız inşAllah hiç üzülme Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereBu ay da olmadı kırmızılar geldi 1 gün geçti oh sevindiydim hamileyimdir dedim bir baktim bugün geldi hiç üzülmüyorum bir gün gelicek nasılsa
Amin canım amin üzülmedim zaten olacağı varsa olurSıkma canını Allah katında geleceği zaman belli o bebişin birgün o mutluluğu biz de tadacağız inşAllah hiç üzülme Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
Canım ben yerleşme kanaması bile yaşamadım. Ama böyle ara hafif kanama tabiki de yerleşmeden olabilir. En iyisi adet gününü bekleyip gelmezse test yapmak.Kızlar bendende adetime 9 gün kala kahverengi akıntı gibi bir sıvı geldi daha sonra soluk pembeye döndü gibi ağrı falan herhangi bir şey yok sadece 2 gün önce falan hafir kasık ağrısı ve göbek ağrısı gibi bir şey olmuştu acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Doktora gitmeli miyim ya da test yapmalı mıyım? Gebelik yoksa bile bu durum normal midir sizce benim ilk defa böyle bir kanamam oldu ara adet dönemimde hiç böyle bir şey yaşamadım bugüne kadar
Bende ilişkiden 1 hafta sonra banyoda minik bir kan gördüm böyle sümüksü bi yapıya sahipti aktı gitti önemsemedim bile dün başım döndü bugünse ocakta salça kavururken anı bi mide kalkmasi yaşadım acaba yerlesme kanı mıydı yaaKızlar tekrar meraba, bugün ovulasyon sonrası ve ilişki sonrası 11. günüm ve adet günüm dündü hala adet olmadım, günleri geçmeyen biriyim, sorum şu ilişki sonrası 5. günde afedersiniz iç çamaşırımda bir damla kan gibi bişey gördüm acaba yerleşme kanaması mıydı, ara ara kasık batmalarım sancılarım ve bel ağrılarım oldu beyaz akıtım aynı şekilde, fakat göğüs ağrım hiç olmadı aksine yumuşacıklar sadece ara ara giren iğne batığı var aynı şekilde göbeğimde de öyle..hamile olsam hisseder miydim ? yani sizin yerleşme kanamanız ne zaman oldu, yada göğüslern acıması şart mı ?
En erken sonucun kan testinde alındığı söyleniyor gebelik varsa sağlık ocağına falan git gebelik testi yaptır canımBende ilişkiden 1 hafta sonra banyoda minik bir kan gördüm böyle sümüksü bi yapıya sahipti aktı gitti önemsemedim bile dün başım döndü bugünse ocakta salça kavururken anı bi mide kalkmasi yaşadım acaba yerlesme kanı mıydı yaaovulasyon gününden 2 gün önce o gün vede 2 gün sonrası ilişkiye girmistik hamile miyim acaba en yakın sonucu nasıl alırım ki ?
Merhaba Adete kaç gün kala yaşamıştınız yerleşme kanamasını, bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenimde yerlesme kanamam bir gun surmedi hatta peceteye bile gelmedi ic camasirimda bir damla seklindeydi o kadar.. adetin 2. gunu test yaptim bariz pozitifi gordum, 2 gun sonrasi ile kanda test yaptirdim 140 civarinda cikti 3 gun sonrasi ise 470 lerde cikmisti, 2600 lerde vaginal ultrason yapildi kese gorundu cok golge gibi bebekte gorundu gibi, bu hafta tekrar gidicem bakalim bebiside tam olarak goruruz insallah:)))
İlişki sonrası 5. gün yani adete 6 gün kala farkettim, daha sonrasında zaten test yaptım.. Cok tesekkur ederim Allah herkese nasip etsinMerhaba Adete kaç gün kala yaşamıştınız yerleşme kanamasını, bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim bugün ilişki sonrası 6.gün pembe lekelenmem oldu ancak son 4 gündür de akıntı ile karısık soluk kahverengi akıntım vardı. Yerleşme olabileceğini düşündüm ama son 4 gündür gelen akıntı kafamı karıstırdıİlişki sonrası 5. gün yani adete 6 gün kala farkettim, daha sonrasında zaten test yaptım.. Cok tesekkur ederim Allah herkese nasip etsin ❤❤❤
Arkadaşımın sizin gibiydi akıntısı ve o ay hamile haberini aldıBenim bugün ilişki sonrası 6.gün pembe lekelenmem oldu ancak son 4 gündür de akıntı ile karısık soluk kahverengi akıntım vardı. Yerleşme olabileceğini düşündüm ama son 4 gündür gelen akıntı kafamı karıstırdıAdetime de daha 8 gün var. Sizce yerleşme olma ihtimali var mı yerleşme öncesi soluk kahverengi lekelenme olmaz diye biliyorum da umut işte ? Ovülasyonda pik günümde 17 aralıktı.
Arkadaşımın sizin gibiydi akıntısı ve o ay hamile haberini aldı
Gerçekten mi şu an çok mutlu oldum, yorumunuz için teşekkür ederimAllah hiçbirimizin duasını geri çevirmesin, hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun
Canım nasılsın? günün geldi mi?Gerçekten mi şu an çok mutlu oldum, yorumunuz için teşekkür ederimAllah hiçbirimizin duasını geri çevirmesin, hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun
Canım ben beklenenden üç gün erken regl oldumCanım nasılsın? günün geldi mi?
Hayirlisi olsun, hic strese girme..Bizim aklimizda hic olmadigi bi zamanda gebelik olustuCanım ben beklenenden üç gün erken regl oldumGeçen ay çift kanama yaşadım hormonlar delirdi galiba :)) kısmetse bu ay olur dicem de pek kapsamlı çalısma yapamadım ailemdeki sağlık sorunları nedeniyle bu ay beklemiyorum ama belki bir sürpriz olur
İnşallah benim de beklemediğim anda sürpriz yapar :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımHayirlisi olsun, hic strese girme..Bizim aklimizda hic olmadigi bi zamanda gebelik olustu
Amin canım teşekkür ederimİnşallah benim de beklemediğim anda sürpriz yapar :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?