Hamile hissetmiyorum, yerleşme kanaması

Test sonucu negatif canım hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği diğer hormon testlerinde de her hangi bir şey çıkmadı sanırım çok stres yaptım o yüzden düzenim şaştı
Bu ay da olmadı kırmızılar geldi 1 gün geçti oh sevindiydim hamileyimdir dedim bir baktim bugün geldi hiç üzülmüyorum bir gün gelicek nasılsa

Bu ay da olmadı kırmızılar geldi 1 gün geçti oh sevindiydim hamileyimdir dedim bir baktim bugün geldi hiç üzülmüyorum bir gün gelicek nasılsa
Sıkma canını Allah katında geleceği zaman belli o bebişin birgün o mutluluğu biz de tadacağız inşAllah hiç üzülme Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

Sıkma canını Allah katında geleceği zaman belli o bebişin birgün o mutluluğu biz de tadacağız inşAllah hiç üzülme Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
Amin canım amin üzülmedim zaten olacağı varsa olur
Insanın kendini hamile değilken en ufak bir şeyi hamilelige yorması oda guzel

Canım ben yerleşme kanaması bile yaşamadım. Ama böyle ara hafif kanama tabiki de yerleşmeden olabilir. En iyisi adet gününü bekleyip gelmezse test yapmak.

Bende ilişkiden 1 hafta sonra banyoda minik bir kan gördüm böyle sümüksü bi yapıya sahipti aktı gitti önemsemedim bile dün başım döndü bugünse ocakta salça kavururken anı bi mide kalkmasi yaşadım acaba yerlesme kanı mıydı yaa ovulasyon gününden 2 gün önce o gün vede 2 gün sonrası ilişkiye girmistik hamile miyim acaba en yakın sonucu nasıl alırım ki ?

En erken sonucun kan testinde alındığı söyleniyor gebelik varsa sağlık ocağına falan git gebelik testi yaptır canım

Benimde yerlesme kanamam bir gun surmedi hatta peceteye bile gelmedi ic camasirimda bir damla seklindeydi o kadar.. adetin 2. gunu test yaptim bariz pozitifi gordum, 2 gun sonrasi ile kanda test yaptirdim 140 civarinda cikti 3 gun sonrasi ise 470 lerde cikmisti, 2600 lerde vaginal ultrason yapildi kese gorundu cok golge gibi bebekte gorundu gibi, bu hafta tekrar gidicem bakalim bebiside tam olarak goruruz insallah:)))

Bu arada hala hissetmiyorum hamile gibi, gogus agrim cok oldu gecen hafta suan yok gibi, rahim agrim cok arada, bulanti desen yok istah desen oda yok:))) sadece bi sabah yayla corbasi dusuncesiyle kalktım

Merhaba Adete kaç gün kala yaşamıştınız yerleşme kanamasını, bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İlişki sonrası 5. gün yani adete 6 gün kala farkettim, daha sonrasında zaten test yaptım.. Cok tesekkur ederim Allah herkese nasip etsin ❤❤❤
Benim bugün ilişki sonrası 6.gün pembe lekelenmem oldu ancak son 4 gündür de akıntı ile karısık soluk kahverengi akıntım vardı. Yerleşme olabileceğini düşündüm ama son 4 gündür gelen akıntı kafamı karıstırdı Adetime de daha 8 gün var. Sizce yerleşme olma ihtimali var mı yerleşme öncesi soluk kahverengi lekelenme olmaz diye biliyorum da umut işte? Ovülasyonda pik günümde 17 aralıktı.

Arkadaşımın sizin gibiydi akıntısı ve o ay hamile haberini aldı

Canım nasılsın? günün geldi mi?
Canım ben beklenenden üç gün erken regl oldum Geçen ay çift kanama yaşadım hormonlar delirdi galiba :)) kısmetse bu ay olur dicem de pek kapsamlı çalısma yapamadım ailemdeki sağlık sorunları nedeniyle bu ay beklemiyorum ama belki bir sürpriz olur

Hayirlisi olsun, hic strese girme..Bizim aklimizda hic olmadigi bi zamanda gebelik olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…