- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi bellazarea
-
Bende adet e 6 gün kala yaşadım canım 1 gün sürdü kesildi üzerinden 6 gün geçti hala birşey yok sende durumlar nasıl test yaptın mıKızlar bendende adetime 9 gün kala kahverengi akıntı gibi bir sıvı geldi daha sonra soluk pembeye döndü gibi ağrı falan herhangi bir şey yok sadece 2 gün önce falan hafir kasık ağrısı ve göbek ağrısı gibi bir şey olmuştu acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Doktora gitmeli miyim ya da test yapmalı mıyım? Gebelik yoksa bile bu durum normal midir sizce benim ilk defa böyle bir kanamam oldu ara adet dönemimde hiç böyle bir şey yaşamadım bugüne kadar
Canım bugün doktora gittim gebelik olabilir bi bakalım dedi hem gebelik testi hem de hormon bozukluğu enfeksiyon vs falan var mı diye başka kan testleri verdi yarın sabahtan vereceğim kan testlerini bakalım sonuç ne olacak benim dünden beri ara ara devam ediyor kanamam kahverengi gibi bazende pembemsi gibi bende anlamadım ilk kez başıma geliyorBende adet e 6 gün kala yaşadım canım 1 gün sürdü kesildi üzerinden 6 gün geçti hala birşey yok sende durumlar nasıl test yaptın mı
Bana da bildirir misin canım bende büyük ihtimal yarın giderim ama bilmiyorum inşallah vardır bebişlerimizCanım bugün doktora gittim gebelik olabilir bi bakalım dedi hem gebelik testi hem de hormon bozukluğu enfeksiyon vs falan var mı diye başka kan testleri verdi yarın sabahtan vereceğim kan testlerini bakalım sonuç ne olacak benim dünden beri ara ara devam ediyor kanamam kahverengi gibi bazende pembemsi gibi bende anlamadım ilk kez başıma geliyor
aynı şey benim de başıma geldi ilişkiden sonra açık pembe peçeteye geldi siz hamile misiniz acaba, ne oldu?Kizlar meraba benimde adetime 9 gun varken ilişkiden sonra peceteye ufak bi kan geldi nedir bu ilk defa başıma geldi
Bildiririm tabii inşAllah bebiş vardır da başka bişey değildir çok stres yaptımBana da bildirir misin canım bende büyük ihtimal yarın giderim ama bilmiyorum inşallah vardır bebişlerimiz
İnşallah vardır bitanemBildiririm tabii inşAllah bebiş vardır da başka bişey değildir çok stres yaptım
Aynısını tıpatıp ben yaşadım normalde yarin adet gunum sağlık ocağına gidicem bende insaAllah hamileyizdir insaAllah rabbim kabul eder dualarımızı:)Kızlar bendende adetime 9 gün kala kahverengi akıntı gibi bir sıvı geldi daha sonra soluk pembeye döndü gibi ağrı falan herhangi bir şey yok sadece 2 gün önce falan hafir kasık ağrısı ve göbek ağrısı gibi bir şey olmuştu acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Doktora gitmeli miyim ya da test yapmalı mıyım? Gebelik yoksa bile bu durum normal midir sizce benim ilk defa böyle bir kanamam oldu ara adet dönemimde hiç böyle bir şey yaşamadım bugüne kadar
İnşAllahh yarın haberleşelim o zaman muhakkak bildirelim sonuçlarıAynısını tıpatıp ben yaşadım normalde yarin adet gunum sağlık ocağına gidicem bende insaAllah hamileyizdir insaAllah rabbim kabul eder dualarımızı:)
Aynı benim gibi.İnşAllahh yarın haberleşelim o zaman muhakkak bildirelim sonuçları
Bildirelim canım heyacanlı bekleyiş var içimdeİnşAllahh yarın haberleşelim o zaman muhakkak bildirelim sonuçları
Bende heyecanlıyım bir yandan da endişeliyim gebelik yoksa başka bir şey mi var diye bakalım her şeyi tahliller gösterecekBildirelim canım heyacanlı bekleyiş var içimde
Sol tarafımda pit pit atiyo arada böyle hava gibi anlayamadım degisik bisey
Cuma alırım sonucu yazarım buraya :)
Ben idrar testi yada gebelik alıp ta bakmak istemedim hamileyimdir insaAllahBende heyecanlıyım bir yandan da endişeliyim gebelik yoksa başka bir şey mi var diye bakalım her şeyi tahliller gösterecekidrar testinde hemen çıkmıyormuş sanırım o yüzden almadım
İnşAllah insan yüzleşmek istemiyor bir yandan da hamile olabilecek olmanın ihtimaliyle beklemek bile güzelBen idrar testi yada gebelik alıp ta bakmak istemedim hamileyimdir insaAllah
Kan verdim sonuç bekliyorumm ama sanırım hamile değilim kanamam normal adet kanamasına döndü gibi ama daha çok vardı adet tarihine neden böyle oldu anlamadımEvet canım
Sağlık ocağına geldim kan vericem bakalım
Kaç gün vardı canım adetineKan verdim sonuç bekliyorumm ama sanırım hamile değilim kanamam normal adet kanamasına döndü gibi ama daha çok vardı adet tarihine neden böyle oldu anlamadım
Adetime 9 gün vardı lekelenme başldığında şimdi normal kırmızı renge döndüKaç gün vardı canım adetine
No stres no panik bu ay olmadı insaAllah önümüzdeki ay bebiş gelir üzülme bak benim 4. Senem olcak zaman hızlı geçiyor olur minnaklar :)Adetime 9 gün vardı lekelenme başldığında şimdi normal kırmızı renge döndü
Test sonucu negatif canım hayırlısı Rabbimin vardır bir bildiği diğer hormon testlerinde de her hangi bir şey çıkmadı sanırım çok stres yaptım o yüzden düzenim şaştıNo stres no panik bu ay olmadı insaAllah önümüzdeki ay bebiş gelir üzülme bak benim 4. Senem olcak zaman hızlı geçiyor olur minnaklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?