Geçen bi konu paylaşmıştım ve çok tepki almıştım sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık adetim gecikti hamile kalınmaz diye düşünüyorum ama bi şüphe var vs diye 12 gün gecikti ve bugün kahverengi akıntı ve açık kırmızı bi kanama oldu ama sadece peçeteye geliyor pedi kirletmiyor nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz?
Şey kıyafetle sürtünme olduğu için tepki almıştım. Ve test yapmadım yapamadım daha doğrusuTest yaptınız mı?
Tepki neden aldınız onuda anlamadım.
Ayrıca yaptıysanız kan testi hormon bozukluğu olabilir,stres sıkıntı vs...gerekçe çok yani.
Şey kıyafetle sürtünme olduğu için tepki almıştım. Ve test yapmadım yapamadım daha doğrusu
Hayır yapamadımTest yapmdn mi canm
Konu sahibi ve nişanlısı giyinikmişTest yaptınız mı?
Tepki neden aldınız onuda anlamadım.
Ayrıca yaptıysanız kan testi hormon bozukluğu olabilir,stres sıkıntı vs...gerekçe çok yani.
Konu sahibi ve nişanlısı giyinikmiş
Çamaşır ve pantolonları üstlerindeymiş.
Tepki almasının sebebi 21 yaşındaki bir kadının kendi vücudunu tanımaması
Hamile kalma olasılığı yok yani
Geçen konunada yazdımHayır yapamadım
Bence tepki gösterilecek bir konu değil ki tamam kıyafetle kalınmaz biliyorum ama bu kadar hiç gecikme olmadığı için korkuyorumHIM tepkilerin neden çığ gibi büyüdüğü belli oldu
Kıyafetle ve sürtünme yoluyla olduysa test yapılmaz zaten çünkü hamilelik ihtimali %0Test yapmdn mi canm
Gene diyorum korktuğun için hormonların sıkıntı yaratıyor sana...Bence tepki gösterilecek bir konu değil ki tamam kıyafetle kalınmaz biliyorum ama bu kadar hiç gecikme olmadığı için korkuyorum
Yani kahverengi akıntı ve açık kırmızı kanama da bu yüzden olabilir miGene diyorum korktuğun için hormonların sıkıntı yaratıyor sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?