Konu geçen yıla aitmiş
Konuyu horlattığı için hulyakevin e teşekkür ediyoruz :mymeka:
Tarihe bakmadan çıkarmayın şu konuları müzeden gözünüzü seveyim ya Çok üzgünüm çoook
ben bu sitede bu konuyu yeni gördüm.bende güney koreli bir erkekle evliyim ve benim gibi olan arkadaşlarımın konularını yeni inceleme fırsatı buldum.ne var bunda? elbetteki karara varmıştır konu ama bundan sonra,güney koreye gelin gidecek arkadaşlarıma azda olsa yardımım dokunsun isterim.koreli erkeklerin,kürtajı yaptıranı katil olarak algıladıkları için yorum yazma gereği duydum.
Son durumu merak edenler olursa söyleyeyim. Konu sahibi arkadaş eşiyle boşandı ancak o zaman değil, o olaydan bir 10 ay sonra falan. Türkiye'ye döndü ve bir işe başladı, hayatına burda devam ediyor. Nerden bildiğimi sorarsanız, bire bir tanışıyoruz bu arkadaşla.
ilk sayfayı okudum.Konu eski olduğu için fazla okumadım.Çocuk olsaydı boşanmıycaklar mıydı yani?
2009'da açılmış bir konu şimdi 2011'deyiz bravo valla güncelleyene helal olsun
Son durumu merak edenler olursa söyleyeyim. Konu sahibi arkadaş eşiyle boşandı ancak o zaman değil, o olaydan bir 10 ay sonra falan. Türkiye'ye döndü ve bir işe başladı, hayatına burda devam ediyor. Nerden bildiğimi sorarsanız, bire bir tanışıyoruz bu arkadaşla.
ya enteresan..
peki konunun burada olduğunu o mu söyledi :) selam söyle:82:
ya niye ısıtılır geçmiş konular ben anlamam
vay bee dizi gibi okudum valla her sayfayiailesi kabul etti mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?