Hamile değilsem, 11 Gün sonra aşkıma veda ediyorum..

Al bir anormallik daha....Allah,Allah...daha 8 aylik evlilik surecindesiniz tartismalar cok normal,birbirinize alisma asamasindasiniz hemen neden bosanmaya tesebbus ediliyor anlamis degilim..nekadarda kolay bozulur oldu artik evlilikler..evlenmeden dusunmedinizmi kultur farkliligi vs......hamileysem bosanmayacam,hamile degilsem bosanicam,kusura bakmayin ama cok cahilce ve sacma geldi....

hem 8 aylık evliyim yazmış hemde birkaç yıl önce hamıle kaldım yazmışş
var bunda bişiiiii
hem insanları azarlar gibi ne o öle ünlem işareti falann !!!!!!!!!!!!!
çocuk olmuyor diye hemen boşanılırmı vardır başka bişiii
geçen seneki konu ama olsun dayanamadım yazdım

Bende diyorum aylar önce böyle bir konu açmıştı biri yine aynı olay diyorum,
meğerse müzeden çıkmış hortlamış aynı konu.

Konu geçen yıla aitmiş

Konuyu horlattığı için hulyakevin e teşekkür ediyoruz :mymeka:

Tarihe bakmadan çıkarmayın şu konuları müzeden gözünüzü seveyim ya Çok üzgünüm çoook

ben bu sitede bu konuyu yeni gördüm.bende güney koreli bir erkekle evliyim ve benim gibi olan arkadaşlarımın konularını yeni inceleme fırsatı buldum.ne var bunda? elbetteki karara varmıştır konu ama bundan sonra,güney koreye gelin gidecek arkadaşlarıma azda olsa yardımım dokunsun isterim.koreli erkeklerin,kürtajı yaptıranı katil olarak algıladıkları için yorum yazma gereği duydum.

Bunda birşey yok elbet

Madem siz de sıkıntı içindesiniz ayrı bir konu açar ordan devam edersiniz..a.s

Forumda eski konular eski olarak kalıyor.Ne gerek var ki geçen yılın konusunu aktif etmeye.Ortada konu sahibi yok bir de..

ya ben anlamadım hem boşanma kararı almışsınız hemde hala birliktesiniz. bu nasıl oluyor nasıl beraber olabiliyorsunuz. madem seviyorsunuz boşanmayın. hala nasıl ilişkiye girebiliyorsunuz anlam veremiyorum. eşim beni birazcık kırsın istemiyorum mesela. çocukla yuva kurtulmaz kendinizden bişeyler vermeniz gerekir. mesela kıskaçlığınızı bastırmalısın. hal ve hareketlerine dikkat et bence.

Son durumu merak edenler olursa söyleyeyim. Konu sahibi arkadaş eşiyle boşandı ancak o zaman değil, o olaydan bir 10 ay sonra falan. Türkiye'ye döndü ve bir işe başladı, hayatına burda devam ediyor. Nerden bildiğimi sorarsanız, bire bir tanışıyoruz bu arkadaşla.

ilk sayfayı okudum.Konu eski olduğu için fazla okumadım.Çocuk olsaydı boşanmıycaklar mıydı yani?

ilk sayfayı okudum.Konu eski olduğu için fazla okumadım.Çocuk olsaydı boşanmıycaklar mıydı yani?

Bu konu açıldığı zaman ki boşanmaya yeltenme sebepleri neydi tam olarak bilmiyorum ama 10 ay sonra boşanmalarına sebep olan şeyi affeder miydi arkadaş çocuk olsa dahi emin değilim.

Ayrıntılı olarak biliyorum ama arkadaşın özel bilgileri olduğu için aktaramıyorum, özür dilerim.

2009'da açılmış bir konu şimdi 2011'deyiz bravo valla güncelleyene helal olsun

ya enteresan..
peki konunun burada olduğunu o mu söyledi :) selam söyle:82:
ya niye ısıtılır geçmiş konular ben anlamam

ya enteresan..
peki konunun burada olduğunu o mu söyledi :) selam söyle:82:
ya niye ısıtılır geçmiş konular ben anlamam

Hayır o söylemedi, ben konuyu görünce onun olabileceğinden şüphelendim ama emin olamadım, çünkü ben boşanmadan önce böyle bir muhabbet olduğunu bilmiyordum, profilindeki resmi görünce anladım o olduğunu. Tevafık eseri buldum, haberi yok benim bu konuyu bildiğimden, eminim o bu siteyi ve üyeliğini bile çoooktan unutmuştur.

Geçmiş konu ısıtılmış oldu evet ama ben sadece ilgilenen arkadaşlar için söyledim, ayrıyetten arkadaşım hakkında yanlış bir şey düşünülmesini istemediğim için.

Son düzenleme:
ilk sayfaları okurken bende çook üzülmüştüm llahtanilk iki sayfayı okudum çoktanyaşanmışve bitmiş.ben herşey kader kısmet diyorum demekki bitmesi gerekiyormuş bitmiş...

acikcasi ben merak ediyordum konunun akibetini. Tesekkur ediyorum tekrar girip cevap yazdiginiz icin. Ben de koreliyle evliyim ve kore de yasiyorum. Koreli erkekler kolay kolay vazgecmez. demekki coo~~k buyuk bir sorun vardi. Hayirlisi olsun her ikisi icinde.

2 senelik konu, zaten arkadaş online olmayalıda 2 sene olmuş, sadece 13 mesajı var, aktif kullanıcı değil, yani konun akibetini öğrenemeyeceksiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…