cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin. esimle 8 aylik evliyiz ama benim ailemi silip buraya gelmem onunda benim icin bazi seylerden vazgecmesi,daha baska turlu sorunlar bizi cok hassaslastirdi galiba. cok sik kavga ediyoruz ben coook cok kiskancim oda benim gibi cabuk sinirleniyo kavga edip kiriyoruz birbirimizi sonra deli gibi pisman oluyoruz ama icimizde yarasi hep kaliyo tabi.. ve bu cok sik oluyo.birde bir turlu orta noktada bulusamadigimiz kultur farki... esim koreli. bugun olmazsa bigun bi yerden kopucakmis gibi hep.
esim hergun eminmisin diye soruyo ama ben burnum havada hep kararliyim diyorum cok marifet mis gibi.beni kararimdan dondurmesi icin daha fazlasini yapmasi gerekiyo diye dusunuyorum.
hamile olmami oda cok istiyo,keske olsan diyo ama....
Az daha acık konussanız ya...
Dogrumu anladım bılmıyorum ama cocugunuz olmazsa hanı bu kadın kısır tutup napıcaz anlayısı olan ınsanlar vardır ya o misal mı bosanacaksınız?
Eger boyle ıse neden o zaman daha once ıkı kez kurtaj olmanızın ardında durdu bu bey?
Ayrıca evlendırelımde cocuk sahıbı olsun mantıgı ıle mı evlendırıldı?
Karsılıklı sevgının onemı yokmu bu adamın hayatında?
Nıce ınsanlar var cocukları olmadıgı halde mutlu mesut yasayan.Bu duruma gore onlar hatamı yapıyor?
Daha bunun gıbı bı yıgın soru sordurur bu konu ama yazık...
Evlılık ne bır oyun ne de ınsanın sıkılınca ızıne cıkabılecegı bı iş...
Artık sadece fılmlerde mı kaldı yoksa o ÖLÜM BİZİ AYIRANA DEK...
allah allahhhh
ya benim anlamadığım bişiy var bi mesajında 5 aylık evliyim demişsin şimdiki mesajında 8 aylık diyosunn kafam karıştııı
allah allahhhh
ya benim anlamadığım bişiy var bi mesajında 5 aylık evliyim demişsin şimdiki mesajında 8 aylık diyosunn kafam karıştııı
evlilik her iki tarafın fedakarlıgıyla yürür.eşinizi seviyorsanız niçin biraz alttan almıyorsunuz.boşanınca mutlumu olacaksınız.onun yanında kalmak için siz niye çabalamıyosunuz..
evet iste tam da bende sorun bu .. dediginizi yapmak istiyorum cabaliyorum ama tam tersi onu deli ediyorum kiskanliklarimla,asabiyetimle, negatifligimle. sonuc bitmeyen ,kirici kavgalar..
biliyorum bosaninca deli gibi yanicam ama diyemiyorum gururumdan vazgectim kararimdan diye.
arkadaşım bu mesaj sana ait değilmi
olmaz mi..
esimle evleneli 5 ay oldu ,inanilmaz zorluklari astik evlenebilmek icin. ben ailemi ,yurdumu silip geldim onun ulkesine. oda bicok seye katlandi ,hayallerinden vazgecti.
ama ne oldu simdi? evlendik, birbirimizi cok kirdik,birsuru hata yaptik. ask yetmedi. simdi olmasa bir sene, olmadi daha yakin zamanda bi yerden kopucagini biliyorum.
bugun 3 temmuz.
22 sinde bosaniyoruz. su anda ayni evde yasiyip bosanicagimiz gunu bekliyoruz. onu o kadar cok seviyorum ki,... opup simsiki sarilmak icin yanip tutusuyorum ama yapamiyorum. burnum havada kararli, guclu kadini oynuyorum hergun.
gitme, gururunu bi kenara koy vazgectigini soyle,kararindan donebilirsin,yeniden mutlu olabiliriz dedi, hayir geri donmem dedim kasilarak..
icim cok aciyo. ama bitiyo iste hersey 19 gun sonra...
link de burda
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...irsey-var-inaniyor-musunuz-4.html#post7786121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?