- 6 Aralık 2024
- 19
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi merveizmir35
Adetim 5 gün gecikti gebelik testi aldım 2.çizgi çok çok hafif silik. Gittim heyecanla kan vermeye beta 0.2 çıktı yani negatif ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı testler yalancı çizgi çıkartıyor senin ki de myle olmuştur testin hangi markaAdetim 5 gün gecikti gebelik testi aldım 2.çizgi çok çok hafif silik. Gittim heyecanla kan vermeye beta 0.2 çıktı yani negatif ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Artı medikal diye bir markaBazı testler yalancı çizgi çıkartıyor senin ki de myle olmuştur testin hangi marka
Artimed yalancı pozitif veriyor malesefArtı medikal diye bir marka
bir de adam çok övdü hiç bir farkı yok kitleri aynı baska markalara o kadar para vermeye gerek yok diyeArtimed yalancı pozitif veriyor malesef
Başka bi testle dene belki doğrudur ama genelde yalancı bana da çok verdi yalancı pozitifbir de adam çok övdü hiç bir farkı yok kitleri aynı baska markalara o kadar para vermeye gerek yok diye
kan verdim dün 0.2 çıktı pozitif olması imkansız gibi bir şeyBaşka bi testle dene belki doğrudur ama genelde yalancı bana da çok verdi yalancı pozitif
Adetim 5 gün gecikti gebelik testi aldım 2.çizgi çok çok hafif silik. Gittim heyecanla kan vermeye beta 0.2 çıktı yani negatif ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Tekrar baktirdiniz mı bazen geç döllenme de olabiliyor yaAdetim 5 gün gecikti gebelik testi aldım 2.çizgi çok çok hafif silik. Gittim heyecanla kan vermeye beta 0.2 çıktı yani negatif ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
yok değilim adet oldumTekrar baktirdiniz mı bazen geç döllenme de olabiliyor ya
Hayırlısı olsun en kisa zamanda guzel haber alirsiniz inşallah:)yok değilim adet oldum
insallah cok tesekkur ederim allah razı olsunHayırlısı olsun en kisa zamanda guzel haber alirsiniz inşallah:)