Normalde 1 gün bile oynamayan adet dönemim korunmayı bıraktıktan sonra ilk 2 ay 1 gün önce oldu bende 25 günlük olan döngümün artık 24 güne düştüğünü düşündüm. En son 8 Ağustosta adet gördüm 5 gün sürdü. Bu yüzden Eylül’ün 1’i yeni adet dönemim sandım ama olmadım. Ertesi günde olmadım. Baktım yine yok Beta HCG yaptırdım 1.20 çıktı. Hamile değilim 15 gün geçti hala adet olmadım. Sağlık ocağına gittim yine Beta HCG yapıldı. Tekrar aynısı çıktı. Sonra kadın doğuma gittim THS, Proklatin ve Beta HCG testi yaptı. Anormal durum görmedi. Tarlusal verdi. 8 gün oldu hap biteli ama halen adet olmadım. Gecikeli 30 gün oldu resmen… Niye böyle oldu? Normal mi bu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile değilim tarlusal kullandım ama adet olmadım
- Konu Sahibi Lexi614
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hatta cumartesi günü yeni adet dönemim geldi ama o bile gecikti. 2 adet döngüm olmadıNormalde 1 gün bile oynamayan adet dönemim korunmayı bıraktıktan sonra ilk 2 ay 1 gün önce oldu bende 25 günlük olan döngümün artık 24 güne düştüğünü düşündüm. En son 8 Ağustosta adet gördüm 5 gün sürdü. Bu yüzden Eylül’ün 1’i yeni adet dönemim sandım ama olmadım. Ertesi günde olmadım. Baktım yine yok Beta HCG yaptırdım 1.20 çıktı. Hamile değilim 15 gün geçti hala adet olmadım. Sağlık ocağına gittim yine Beta HCG yapıldı. Tekrar aynısı çıktı. Sonra kadın doğuma gittim THS, Proklatin ve Beta HCG testi yaptı. Anormal durum görmedi. Tarlusal verdi. 8 gün oldu hap biteli ama halen adet olmadım. Gecikeli 30 gün oldu resmen… Niye böyle oldu? Normal mi bu?
- 11 Ekim 2021
- 2
- 0
- 1
- 41
Geçen ay benimde gecikti 8 gün, sonra geldi adetim. Erken menopoz mu diye hormon testleri yaptırdım, hepsi normal dedi doktor. Normalde hep 3-4 gün önceden olurdum. Benim sorunum çikolata kistlerim ama şimdiye kadar bırakın gecikmeyi, hep zamanından önce olurdum. Endometriozis varsa sizde de sorun o olabilir.
- 14 Haziran 2021
- 335
- 117
- 18
Merhaba covid aşısı regl geciktirir mi acaba ? Ve ne kadar gecikmeye sebeb oluyor ?Covid aşısı olduysan o ay ondan kaynaklı adet düzensizliği olabiliyor
Evet geciktirir beenim 13 gün gecikti internette okudugum kimi kadinlarda 52 gün gecikme bile olmuş hatta diger adeti gelmis olmayanı bile olmuş baya bi geviktiriyor yabi eger bünyeniz buna hazır degil iseMerhaba covid aşısı regl geciktirir mi acaba ? Ve ne kadar gecikmeye sebeb oluyor ?
- 14 Haziran 2021
- 335
- 117
- 18
Bazılarında bir hafta erken olmuş reglileri hatta düzensiz olanlar düzeldi felan yazmış bizde neden böyle acaba benimde baya gecikti bekliyorum hala olmak için olamadım bir türlüEvet geciktirir beenim 13 gün gecikti internette okudugum kimi kadinlarda 52 gün gecikme bile olmuş hatta diger adeti gelmis olmayanı bile olmuş baya bi geviktiriyor yabi eger bünyeniz buna hazır degil ise
İlk etapta sanırım ondan gecikti daha sonra adet hiç görmeden şu an hamile olduğumu öğrendimCovid aşısı olduysan o ay ondan kaynaklı adet düzensizliği olabiliyor
Bende olmadım tarlusala rağmen tekrar kadın doğuma gittim ilk kist dedi daha sonra bebek çıktıBazılarında bir hafta erken olmuş reglileri hatta düzensiz olanlar düzeldi felan yazmış bizde neden böyle acaba benimde baya gecikti bekliyorum hala olmak için olamadım bir türlü
Tarlusala rağmen adet olmadım diye tekrar doktora gittim ilk kist var dedi daha sonra daha dikkatli ultrasona bakınca bebek çıktı kan değerime bakıldı 5 haftalık gebe çıktım Rabbim size şifanızı versin İnşAllahGeçen ay benimde gecikti 8 gün, sonra geldi adetim. Erken menopoz mu diye hormon testleri yaptırdım, hepsi normal dedi doktor. Normalde hep 3-4 gün önceden olurdum. Benim sorunum çikolata kistlerim ama şimdiye kadar bırakın gecikmeyi, hep zamanından önce olurdum. Endometriozis varsa sizde de sorun o olabilir.
Siz tarlusala başlamadan önce gebelik testi yaptirmadinizmiTarlusala rağmen adet olmadım diye tekrar doktora gittim ilk kist var dedi daha sonra daha dikkatli ultrasona bakınca bebek çıktı kan değerime bakıldı 5 haftalık gebe çıktım Rabbim size şifanızı versin İnşAllah
Evet 3 defa kan testi yaptırdım üçü de negatif çıktıSiz tarlusala başlamadan önce gebelik testi yaptirmadinizmi
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Kaç gün aralıklarlA yaptırmıştınız acaba bi de şeyi merak ettim evde hiç test yapmış mıydınEvet 3 defa kan testi yaptırdım üçü de negatif çıktı
İlk 2 gün geciktiğinde sonra 15 gün geçtiğinde daha sonra 3 gün geçtiğinde yaptırdım en son yapılan testte daha yeni oluşuyormuş o yüzden görülmedi zaten çıkmadı diye tarlusal verildi evde kendim çok test yaptımKaç gün aralıklarlA yaptırmıştınız acaba bi de şeyi merak ettim evde hiç test yapmış mıydın
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Allahın işi işte istiyor muydunuz bari gebelikİlk 2 gün geciktiğinde sonra 15 gün geçtiğinde daha sonra 3 gün geçtiğinde yaptırdım en son yapılan testte daha yeni oluşuyormuş o yüzden görülmedi zaten çıkmadı diye tarlusal verildi evde kendim çok test yaptım
Evet istiyorduk ama hap kullandığım için o ara beklemiyorduk… Bizim tam beklemediğimiz zaman geldiAllahın işi işte istiyor muydunuz bari gebelik
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Sevindim sizn adınıza sağlıcakla gelsin evladınız inşallahEvet istiyorduk ama hap kullandığım için o ara beklemiyorduk… Bizim tam beklemediğimiz zaman geldi
Hayırlısı olsun. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben de covid aşısı oldum ve gecikmeyen adetim gecikti. Gebelik testleri negatif çıktı. Bir şey görünmeyince talusol verildi gecikmenin 8. Günü inşallah biz de böyle bir mucizeyle karşılaşırızEvet istiyorduk ama hap kullandığım için o ara beklemiyorduk… Bizim tam beklemediğimiz zaman geldi
- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Peki adet olmak için ilaç kullandınız miGeçen ay benimde gecikti 8 gün, sonra geldi adetim. Erken menopoz mu diye hormon testleri yaptırdım, hepsi normal dedi doktor. Normalde hep 3-4 gün önceden olurdum. Benim sorunum çikolata kistlerim ama şimdiye kadar bırakın gecikmeyi, hep zamanından önce olurdum. Endometriozis varsa sizde de sorun o olabilir.
Sevindim sizn adınıza sağlıcakla gelsin evladınız inşallah