- 20 Aralık 2024
- 39
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi ecegumusss
Evet öyle yapıcam önceden korkmuyordum emin oluyordum kendimden ama bu sefer öyle olmadı rahatlayamadım cevabınız çok teşekkür ederim sağolunİmkansız, net. Bu konuda rahatlayın ama naçizane fikrimi söyleyeyim. Eğer bu tarz durumlarda dünya başınıza yıkılacaksa, forumlarda topiklerde çırpınacaksanız cinsellik yaşamayın, kendinize zarar.
Ben evlenmeden önce cinsel hayatı olan bir kadındım ne bekaretle ne de hamilelikle ilgili kaygılarım olmadı.
Çocuk sahibi olmak isteyene kadar korundum bu kadar.
Eğer bu durumlar koruma ve regl olmasına rağmen sizi bu kadar korkutuyorsa psikolojiniz korumak adına evlenmeyi bekleyin
Hiçkimsenin hikayesi bitmedi bakalım kınadıkları şeyi nasıl yaşayacaklarDalga geçmiyorum diye belirtiyorum ya öfkeli cvplar alıyorum yada dalga geçiyorlar gün gelip kendi kızları da bu korkuyu yaşayabilir bende farkındayım saçma geldiğinin ama napabilirim sormak istedim
Çok haklısın herkesin psikolojisi hayatı düşünce tarzı bir değil bazıları bir testte emin olur bazıları emin olamaz ne gerek var sert tepki vermeye sorsan kadın kadının yurdudur derlerHiçkimsenin hikayesi bitmedi bakalım kınadıkları şeyi nasıl yaşayacaklar
Aynen öyle bazı insanlar böyle toksitler kötülükten besleniyorlar benimde beğenmediğim veya ilgimi çekmeyen konular olunca yazmıyorum okumuyorum bile bi çoğunu ama hamile kalmadan önceki stresimi çok iyi hatırlıyorum o yüzden bu konularda daha çok şeyler yazma gereği duyuyorum çünkü artık tecrübeliyim ama kimsenin kalbini kırarak değil kibar bir dille isteyen polyanna desin isteyen yalaka insan üslubuyla var olur bu hayattaÇok haklısın herkesin psikolojisi hayatı düşünce tarzı bir değil bazıları bir testte emin olur bazıları emin olamaz ne gerek var sert tepki vermeye sorsan kadın kadının yurdudur derler
HayırKarnımın sol üst tarafında bişey hissediyorum arada ama çok üstte mümkün değil herhalde
Siz gerçekten çok kibar bir insansınız keşke herkes sizin gibi olsa kalbiniz gibi güzel bi hayat geçirmeniz dileğiyleAynen öyle bazı insanlar böyle toksitler kötülükten besleniyorlar benimde beğenmediğim veya ilgimi çekmeyen konular olunca yazmıyorum okumuyorum bile bi çoğunu ama hamile kalmadan önceki stresimi çok iyi hatırlıyorum o yüzden bu konularda daha çok şeyler yazma gereği duyuyorum çünkü artık tecrübeliyim ama kimsenin kalbini kırarak değil kibar bir dille isteyen polyanna desin isteyen yalaka insan üslubuyla var olur bu hayatta
Ve arada sağ ve sol bu aralar sol tarafta pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ama üst rahafta değil göbek deliği çevresinde
Çok teşekkür ederim gece gece beni çok mutlu ettiniz umarın sizin hayatında sizin kadar güzel olurSiz gerçekten çok kibar bir insansınız keşke herkes sizin gibi olsa kalbiniz gibi güzel bi hayat geçirmeniz dileğiyle
Ve arada sağ ve sol bu aralar sol tarafta pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ama üst rahafta değil göbek deliği çevresinde
Sizde beni çok mutlu ettiniz gerçekten çok güzel bir kalbiniz varÇok teşekkür ederim gece gece beni çok mutlu ettiniz umarın sizin hayatında sizin kadar güzel olur
Teşekkür ederim gelip sarılasım geldi sizeSizde beni çok mutlu ettiniz gerçekten çok güzel bir kalbiniz var
Teşekkür ederim bazılarına böyle doğru düzgün cevap vermek zor geliyorÜstüne görmüş biri olarak söylüyorum,şehir efsanesi değil yani, ilk testinizde kıpkırmızı bir ikinci çizgi görürdünüz ki 3 test yapmışsınız yanılma payı olamaz bile merak etmeyin gebe değilsiniz. Hiç kimsenin cinsel hayatı da bir başkasını ilgilendirmez siz yine bildiğiniz gibi takılın boşverin :)
Acaba her ay mı üstüne görme oldunuz ve kanamanız nasıldıÜstüne görmüş biri olarak söylüyorum,şehir efsanesi değil yani, ilk testinizde kıpkırmızı bir ikinci çizgi görürdünüz ki 3 test yapmışsınız yanılma payı olamaz bile merak etmeyin gebe değilsiniz. Hiç kimsenin cinsel hayatı da bir başkasını ilgilendirmez siz yine bildiğiniz gibi takılın boşverin :)
Hayır ilk 1 ay sadece ve kanamam normaldi benim çok kanamam olmaz zaten :)Acaba her ay mı üstüne görme oldunuz ve kanamanız nasıldı
Hayır regl olmanıza inanmiyosunuz, test negatif çıkınca inanmiyorsunuz da burda anonim bikac kadın hayır hamile değilsindir deyince mi içiniz rahatlıyor?Anlıyorum ben seni bende bazen çözümü veya olayın sonucunu bilmeme rağmen yazıyorum çünkü içim rahat etsin istiyorum boşver bazı insanlar böyleler işte
Offffffff!! Biraz akıl mantık ya biraz!Merhaba arkadaşlar en son Eylül ayının 25de ilişkiye girdim ilişkiye girmeden 3 4 gün önce bitmişti reglim ve prezervatifle korunduk 3 aydır da bir daha ilişkiye girmedik ekim ayında test yaptım tek çizgi çıktı aynı gün regl oldum kasım ayında yine regl oldum ve 2 tane test yaptım yine aynı tek çizgi çıktı iki testte bu ay yine regl oldum ve bu hafta test yaptım tek çizdiydi hiç belirtim yok midem fln bulanmıyo veya başka bişey 3 aydır sabit aynı kilomdayım ve reglim 5-7 gün sürüyo ilk 3 gün dolu dolu kırmızı geliyor 4 5 gün hafif 6 7 gün bitiyo toplam 4 test yaptım hepsi negatif hamile olma ihtimalim var mıdır kızlar yardımcı olur musunuz acaba lütfen dalga geçmiyorum sadece korkuyorum lütfen anlayışlı olun evli değilim psikolojimi bozuyo bu durum artık ve doktora gitme ihtimalim yok hamile değilim dimi