HAMİLE DEĞİLİM DİMİ KIZLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

ecegumusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
39
5
26
Merhaba arkadaşlar en son Eylül ayının 25de ilişkiye girdim ilişkiye girmeden 3 4 gün önce bitmişti reglim ve prezervatifle korunduk 3 aydır da bir daha ilişkiye girmedik ekim ayında test yaptım tek çizgi çıktı aynı gün regl oldum kasım ayında yine regl oldum ve 2 tane test yaptım yine aynı tek çizgi çıktı iki testte bu ay yine regl oldum ve bu hafta test yaptım tek çizdiydi hiç belirtim yok midem fln bulanmıyo veya başka bişey 3 aydır sabit aynı kilomdayım ve reglim 5-7 gün sürüyo ilk 3 gün dolu dolu kırmızı geliyor 4 5 gün hafif 6 7 gün bitiyo toplam 4 test yaptım hepsi negatif hamile olma ihtimalim var mıdır kızlar yardımcı olur musunuz acaba lütfen dalga geçmiyorum sadece korkuyorum lütfen anlayışlı olun evli değilim psikolojimi bozuyo bu durum artık ve doktora gitme ihtimalim yok hamile değilim dimi

Tehlikeli olduysanız hamile olma ihtimaliniz 0 o yüzden korkulacak bişey yok stres yapıyorsunuz büyük bi ihtimalle o yüzden düzensiz olabilir

Üfffff!!!
Korunmuşsun.
Defalarca regl olmuşsun.
Defalarca negatif gelmiş.
Daha nasıl emin olacaksın acaba ya.
Bu kadar korkuyorsanız, saplantılıysanız sevişmeyin. Bu nedir Allah aşkına
Ya insanlara doğru düzgün cevap yazmak ne kadar zor olabilir ki belki tedirgin oluyor yani onu rahatlatmak dışarıdan bakan bi göz olarak ne kadar zor…bazı kullanıcıların bu kırıcı yorumlarına gerçekten tahammül edemiyorum yazma kardeşim kimse sana bu konuda illa yazacaksın demiyor beğenmiyorsan bak geç ne kadar kırıcısınız kadın kadına niye bunu yapar ki hiç aklım almıyor

Daha önce de yazmışsın cevap almışsın. Ne duymayı bekliyorsun?
Üç kere regl olmuşsun.
Dört test negatif
Kalkıp bu soruyu sormak için cidden ya akılda sorun olmalı yada idrakte.
Bu kadar cinsel konulardan anlamıyorsanız sevişmeyin.
Ayrıca hamileliği 3 ay anlamamak için aptal olmak lazım.

Çok haklısınız evli değilim ve regl olsamda test yapsamda içimde korku var ve burda o kadar çok kadın var yardımcı olurlar diye yazıyorum

Eylül ayındaki ilişkiyle hamile kalsaydin şimdiye bebe karnını tekmelerdi biraz mantık !

Bakın bir durumu bazen içindeyken anlayamazsınız içi rahat etsin istiyor belki belki akıl almak için yazıyor yani kimin ne yazdığına özellikle bu uslüpla cevap yazmamalısınız Hemde hemcinsinize biraz kibar olmaktan hiçbir zarar gelmez

Mümkün değil, büyük ihtimalle stresten oluyordur. 3 kere regli olmuşsunuz düzensiz olsanızda bu gebe olmadığınızı gösterir

Merak ediyorum böyle öfkeli cevaplar verince mi rahatlıyosun evet bilgin yok aptalım belki ne diyorum EVLİ değilim ve korkuyorum çünkü bazı kişilerle konuştum 4 5 ayda fark eden olmuş hamileliğini ve bazıları regl olmuş

Çok haklısınız evli değilim ve regl olsamda test yapsamda içimde korku var ve burda o kadar çok kadın var yardımcı olurlar diye yazıyorum
E bu kadar korkuyorsan yapma.
Ben de evlenmeden seks hayatı olan bir kadındım. Korunduğum için de hiç sorun yaşamadım.
Hap, iğne yaza prezervatif yüzde 99 koruyan yollar. Doğru düzgün korunursanız hamilelik yaşamazsınız. 15 yıldır aktif seks hayatım var istemediğim tek bir gebelik yaşamadım.
Paronoyak gibi davranmayın.
Davranacaksanız da seks için evlenmeyi bekleyin.
Normal değil 3 koca ay hala aynı endişeyi taşımak

Anlıyorum ben seni bende bazen çözümü veya olayın sonucunu bilmeme rağmen yazıyorum çünkü içim rahat etsin istiyorum boşver bazı insanlar böyleler işte

Yok öyle bir şey.
Mümkün değil.
Üstüne görme de böyle bir şey değil.
Şehir efsaneleri onlar.

Mümkün değil, büyük ihtimalle stresten oluyordur. 3 kere regli olmuşsunuz düzensiz olsanızda bu gebe olmadığınızı gösterir
Eylül ve ekim ayında ayın 17sinde regl oldum kasım ve aralık da ayın 11de hepside beklediğim hafta geldi yani imkansız dimi dediğim gibi evli olmadığım için içim rahat edemiyor

Anlıyorum ben seni bende bazen çözümü veya olayın sonucunu bilmeme rağmen yazıyorum çünkü içim rahat etsin istiyorum boşver bazı insanlar böyleler işte
Evet gerçekten öyle yakınlarımla paylaşamıyorum durumu en son buraya yazmak aklıma geldi adı üstünde kadınlar külübü burası herkesin benden fazla bilgisi var diye yazmak istedim

Kusura bakmayın da üç kere regl olmuş üstüne dört ayrı testte negatif görmüş hala hamilelikten bahseden insana da minnoş cevap verecek değilim.
Herkesi pışpışlamak zorunda da değilim.
Saçmaya saçma denir.
O idrar testleri ilk hafta bile kıpkırmızı çift çizgi çıkarıyor.
İlk haftanın hcg sinde bile net gösteren test üç aylık hcg yi negatif mi gösterir?
Böyle bir şeyi seks hayatı olan yetişkin bir kafın bilmeli.
Bu kadar strese girecekse de seks yapmayacak

Yok öyle bir şey.
Mümkün değil.
Üstüne görme de böyle bir şey değil.
Şehir efsaneleri onlar.
Bilmiyorum ben onların yalancısıyım bu konuda deneyimim yok o yüzden danışmak istedim bende daha önce sorun yaşamadım hep prezervatifle korunduk ama bu sefer içime şüphe düştü normalde şüpheye düşmezdim o yüzden tedirginim

Sizin tavrınızdayım ben ne bu hiddet yani SİZE NE bilmiyorsa da saçma şaşan soru soruyorsa da . Hayırdır buranın bekçisi falan mısınız ne yani herkese bi sataşmalar kimse sizi zorla yazdırmıyor beğenmiyorsanız konuyu yazmayın herkes herşeyi bilmek zorunda değil öğrenmek için geçte değil o belki bilmiyor öğrenir ama sizin bu üslhpsuzluğunuza ne demeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…