arkadaşlar merhaba , adetim beş gün kadar gecikti gebelik testi yaptım erken gebelik testi diye satılanlardan ancak negatif çıktı ama adet de olmadım bu durum beni endişelendirdi çünkü bu zamana kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Yarın doktora gideceğim ancak aranızda böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim beş günlük gecikme normal sayılır mı ?
arkadaşlar merhaba , adetim beş gün kadar gecikti gebelik testi yaptım erken gebelik testi diye satılanlardan ancak negatif çıktı ama adet de olmadım bu durum beni endişelendirdi çünkü bu zamana kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Yarın doktora gideceğim ancak aranızda böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim beş günlük gecikme normal sayılır mı ?
bir test daha dene ama mevsim değişikliklerinde böyle gecikmeler veya erken gelmeler normal. testten bir şey çıkmazsa ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bu eczanelerde satılan erken gebelik testi olanlardan yapmıştım, daha önceki gebeliğimde bir gün gecikme yaşadım ve bu testten yapmıştım pozitif çıkmıştı . Çok stres oldum gerçekten
Evet ayni seyi yasiyorum hatta konu da acmistim. Geciken 21. gundeyim, sabah dijital ekranli testlerden bir tane daha yaptim sukur ki negatif, sabahlari ac karnina adacayi icip yolunu gozluyorum.
Hamilelik düşüncesi olmayanlar için yazıyorum, gebelik ihtimalinde her bitki çayı gibi bu da tehlikeli olabilir.
Hazır çaya hiç gerek yok, bir cezve suya iki kaşık papatya iki kaşık biberiye atın, demleyin.
Hepsini tek seferde için, gün icinde tekrar taze taze demleyin
Zaten 5 dakikacik birşey,hemen hazır olur.
Ben yıllardır ne zaman geciksem bu çayını iciyorum, 4. Bardağa gelmeden regl oluyorum.
Hamilelik düşüncesi olmayanlar için yazıyorum, gebelik ihtimalinde her bitki çayı gibi bu da tehlikeli olabilir.
Hazır çaya hiç gerek yok, bir cezve suya iki kaşık papatya iki kaşık biberiye atın, demleyin.
Hepsini tek seferde için, gün icinde tekrar taze taze demleyin
Zaten 5 dakikacik birşey,hemen hazır olur.
Ben yıllardır ne zaman geciksem bu çayını iciyorum, 4. Bardağa gelmeden regl oluyorum.
Aynı sorun bende de bar hatta ıkı test yaptım hafıf sılık cıktı kan verdım negatıftı 38 gun oldu adet olamadım benım hep 4. Adetım gecıkıyo genelde yumurtam catlamadıgı ıcın degısık bır bedenım var bende tarlusal kullandım yenı bıttı ada cayı ıcıyorum sımdı nezaman ıse yarat bılemıyorum