Hamile değil, değil mi?

MahidevranSultan

Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
4.877
5.444
78
Selam kızlar
Burada daha önce bir konu açmıştım arkadaşımla alakalı bugün test yaptı ve sonuç bu,silik de olsa bir çizgi yok farkındayım ama ona bunu anlatamıyorum ısrar etmeye devam ediyor,belki sizin yorumlarınızı görürse inanır diye düşünüyorum teşekkür ederim:)

Çizgi görünmüyor bat nezaman

Hastaneye gitmek istemedi ilk önce testle öğrenelim dedi kendinden de gayet emin
Ben de her ay bir sürü test yapardım negatif çıkınca da bozuk bunlar derdim. Varsa çıkıyor yani testle falan alakası yok. Bi de bu erken gebelik testi bat da geçmiş. Olsa kopkoyu çıkması lazimdi.

Ben de her ay bir sürü test yapardım negatif çıkınca da bozuk bunlar derdim. Varsa çıkıyor yani testle falan alakası yok. Bi de bu erken gebelik testi bat da geçmiş. Olsa kopkoyu çıkması lazimdi.
Haklısınız bende adetim geciktikten iki gün sonra yapmıştım gayet net bir çizgi çıkmıştı,gidip kan versin yine de inanmayacak gibi

O zaman beklesin 9 ay sonra doğum olmayinca belki hamile olmadığına ikna olur
Şimdi daha yeni çok silik bir ikinci çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi midir 1 saat sonra çıkan sonuca güvenilir mi ki,ben hamileliğimi hiç böyle atraksiyonlu öğrenmedim bir bilgim yok o yüzden:)

Belirti varmı canım kan versin verebilirse belki içine doğuyodur cok gördüm öyle inşallah vardır
Cnm 1 saat sonra çook silik bir ikinci çizgi çıktı kuruma çizgisi mi yoksa 1 saat sonra çıkan sonuca güvenebilir miyiz bilemedim

Şimdi daha yeni çok silik bir ikinci çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi midir 1 saat sonra çıkan sonuca güvenilir mi ki,ben hamileliğimi hiç böyle atraksiyonlu öğrenmedim bir bilgim yok o yüzden:)
5 dakika sonra oluşan sonuç malesef gecersiz. Başıma çok geldi ondan bu kadar emin konuşuyorum. Bebek varsa anlıyorsun çizgiden 5 dakikada çıkıyor. Yoksa saatler sonra çizgi çıkıyor o da şaşı bakarsan görülebilecek koyulukta.

Ya aslında net görebiliyorum yani silik ama testin içine düşmem gerekmiyor,biz çocukluk arkadaşıyız kaç yıldır çocuk istiyor o kadar çok üzülüyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…