• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile bir kadın ilk 3 ay adet görur mu?

Alin565

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
72
8
1
27
Sürtünme ile ilişki yasadım cıplaktık ama temas oldu 10 sanıye falan sonrasında prezervatif taktı erkke arkadasım. Eylul ayında yasandı bu ve ben ekim ayında 3 gun adet görüp 4 gunu acık kahve lekelenme gördum geldi baya. Bu ay 2 gun oldum 3 gunu azaldı sizce normal adet mi bu yoksa gebelik belirtisi mi.

Sizin geçmiş konunuzu hatırlıyorum zorla kendinizi hamile yapcanız vallahi :olamaz:
Hatırladım sizi 😅 internette yazı okudum ustune görme kanaması da ilk 3 ay geliyormus o yuzden korktum sormak istedim 😣 yarın test yapıcam sanırım asırı streslıyım

Yani prezervatif delik(yırtık) ise hamilelik ihtimali olur ancak.. sürtünmedeki zevk suyu 1.boşalmadan sonra hamilelik ihtimalini verir sürtünmede vajina üstüne boşalma olmayınca hamilelik ihtimali binde bir bile değildir ..Meryem ana mısın sen bacım tövbe yarabbi

Yani prezervatif delik(yırtık) ise hamilelik ihtimali olur ancak.. sürtünmedeki zevk suyu 1.boşalmadan sonra hamilelik ihtimalini verir sürtünmede vajina üstüne boşalma olmayınca hamilelik ihtimali binde bir bile değildir ..Meryem ana mısın sen bacım tövbe yarabbi
Haklısınız ama lekelenmeli kanamam olmustu baya adet olurken lekelenme oldugunda karnım agrıyordu yumurta akı gıbıydi yırtılma olmadı o ilk bas baska bir yere akıntısı oldu sonrasında bana temas etmişti çıplakken ondan da korktum

Çıkar ondada tabii..idrarda hamile olduğu halde negatif görülme olasılığı vardır kan testi garantidir her zaman için

2 çizgi çıkmaz merak etme sen 3 aydır adet görüyosun vardıysada düşmüştür emin ol

Back