Peki eğer gebelik durumu olsaydı ben adet olmaz miydim ? Yani evet adete 3 gün vardı ama hem adet olup hem gebe belirtisi olabilir mi ? Böyle bir şey mümkün mü. ? Şimdi ilişki üzerinden 3 gün geçti kısa bir süre bu belki daha yumurtaya tutunmadı sperm acaba adet olmuşumdur ama sonra tutunmuş mudur?Bu konuya benzer çok konu okudum.
Birincisi sen o şekilde hamile kalamazsın artı adette olmuşsun.
İkincisi sevişirken aklın nerdeydi acaba? Onu ailene açıklayabilir misin?
Hayır demi ee derdin ne o zaman.
Bu yazdığımı okuyanlar kızabilir ama lütfen ileriyi düşünerek hareket edin.
Bu kkda hamile kalmak için uğraşsn bir sürü insan var ve eminim bir o kadarda ilişki yaşayıp hamile kalmak istemeyen.
Yarjn öbür günde yazarsın kürtajdan korkuyorum yada ailem beni evden kovdu diye.
Lütfen kendine saygın olsun. Yapma
:))))))Peki eğer gebelik durumu olsaydı ben adet olmaz miydim ? Yani evet adete 3 gün vardı ama hem adet olup hem gebe belirtisi olabilir mi ? Böyle bir şey mümkün mü. ? Şimdi ilişki üzerinden 3 gün geçti kısa bir süre bu belki daha yumurtaya tutunmadı sperm acaba adet olmuşumdur ama sonra tutunmuş mudur?
Ilk defa yaşıyorum bu olayı ondan dolayı bu korkum ve bilgisizliğim. Çünkü bakıyorum konulara zevk suyundan hamile kalanda var okudukça daha da şüphe ediyorum kendimde yani gerçekten kötü durumdayım:))))))
Kaç yaşındasın ? İlişkiyi Yumurtlamayı spermi tutunmayı biliyorsun da onu mu bilmiyorsun. Yumurtaya sperm gitmemiş ve gitse bile zamanında adet olmuşsun.
Korkma korkma ?!!
Millet tüp bebek yaptırıyor içeriye döllenmiş 3 4 günlük yumurta transfer ediliyorda tutmuyor. Senin derinin içine nüfuz edipte hamile kalmazsın.
Bence bu son olsun ilk mi bilmiyoruz tabi...
Yaşama o zaman bir daha değer mi bu kadar korkuya?? Sevgilinde korkuyor mu bari , eminim umrunda değildir.Ilk defa yaşıyorum bu olayı ondan dolayı bu korkum ve bilgisizliğim. Çünkü bakıyorum konulara zevk suyundan hamile kalanda var okudukça daha da şüphe ediyorum kendimde yani gerçekten kötü durumdayım
O benden daha çok korkuyor ağlıyor hatta duygusal biridir o zaten bu risk olabilir diye düşündüYaşama o zaman bir daha değer mi bu kadar korkuya?? Sevgilinde korkuyor mu bari , eminim umrunda değildir.
İyi yapmayın o zaman bir daha. Bu stresle adetinde kesilir düzeni bozulur.O benden daha çok korkuyor ağlıyor hatta duygusal biridir o zaten bu risk olabilir diye düşündü
Işte ondan korkuyorum olmadık şey olacak ya göğsün ağrir adetim süresi uzar ben iyice artık ölürüm :/İyi yapmayın o zaman bir daha. Bu stresle adetinde kesilir düzeni bozulur.
Yav git test yaptırsana kan testinde çıkar kesin sonuç. Ya da adetin bitince eczaneden test al. Git bi kadın doğuma muayene ol. Buradan kimden ne kadar yardım bekliyorsun ki ?Hayır sormak istediğim şu teşekkür ederim yorumlariniz için . Ama merakım olan soru şu. Şayet zevk suyu benim içime bir şekilde girdiyse yumurtaya ulaşma süresi ne kadar sürüyor . Yani ben belki adet oldum ama belki gebelik yani spermin yapışması şuan hala devam ediyorsa . Biliyorsunuz ki yumurtaların ne zaman yeniden üretildiği biz ovulasyon tarihini bilsek de bazen oynuyor. O yüzden zaten korkum . Belki adetim bitince hiç gebelik belirtim olmayacak gec baslayacak 2 ay sonra karnım büyürse ne yapacağım
AynenSinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?