• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile belirtisi :/

berna9302

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
28
6
1
Arkadaşlar 1 haftadan beri inanın nasıl sıkıntıdayım size anlatamam :( bazı şeyleri kafama çok takıyorum ve bu mesele de beni kötü eden bir olay .
Bana kiminiz cahil diyebilir kiminiz başka bir şey ama birisine anlatmak ve paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten yalnızım. Utanıyorum ama yazmak zorundayım. Affınıza sığınıyorum açık ifadeler için:(

Erkek arkadaşımla bundan bir hafta önce bir ilişki yaşadık ilişki derken yüzeysel bir ilişki yani afedersiniz cinsel organlarımız birbirine dahi değmedi erkek arkadaşım da üzerime ya da vajinama boşalmadı. Sadece bazen vajinama yakın yerlere değdi belki zevk suyu gelmiş olabilir . Ama tekrar ediyorum bir birleşme veya boşalma olmadi içime ya da üzerim . Bu olay olurken benim adetime 3 gün vardı. Ve ben hicbir gecikme yaşamadan 3 gun sonra adetimi oldum ve hala daha adet dönemindeyim . Bu durumu 2 doktorada sordum cevapların birisi kesinlik hamile değilsin dedi. Ikincisi takmadı hiç muayene olman lazım dedi kapattı mesaji. Ama burada tecrübeli insan çok belki yaşamıştır diye anlatmak ve fikirlerini almak istedim.

Şimdi iki tane hamilelik riskini ortadan kaldıran duruma var benim okuduklarıma göre:
1-) yumurtlama döneminde değildim adetime 3 gün kala bu ilişkiyi yaşadım ki sadece yüzeysel bir sevişme bu
2-) hicbir şekilde birleşme ya da vajinamin üzerine içine disina boşalma olmadi .

Şimdi belki ben çok evham yapıyorum belki kusura bakmayın ama zevk suyu belki biz farketmeden vajinamin giriş yerine değdiyse bir şey olur mu diye çok korkuyorum :( şimdi birileri çıkar ya sen aptal misin doktora bile sormuşsun kendinde soyluyorsun riskleri ortadan kaldıran şeyleri hala daha ne bu korku diyebilirsiniz:( ama eğer böyle bir bilgisi ve tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi çok stres ve korku içindeyim aileme bunu nasıl aciklarim diye korkularım var o beni bu hale soktu :(

Bu konuya benzer çok konu okudum.
Birincisi sen o şekilde hamile kalamazsın artı adette olmuşsun.
İkincisi sevişirken aklın nerdeydi acaba? Onu ailene açıklayabilir misin?
Hayır demi ee derdin ne o zaman.
Bu yazdığımı okuyanlar kızabilir ama lütfen ileriyi düşünerek hareket edin.
Bu kkda hamile kalmak için uğraşsn bir sürü insan var ve eminim bir o kadarda ilişki yaşayıp hamile kalmak istemeyen.
Yarjn öbür günde yazarsın kürtajdan korkuyorum yada ailem beni evden kovdu diye.
Lütfen kendine saygın olsun. Yapma

Bu konuya benzer çok konu okudum.
Birincisi sen o şekilde hamile kalamazsın artı adette olmuşsun.
İkincisi sevişirken aklın nerdeydi acaba? Onu ailene açıklayabilir misin?
Hayır demi ee derdin ne o zaman.
Bu yazdığımı okuyanlar kızabilir ama lütfen ileriyi düşünerek hareket edin.
Bu kkda hamile kalmak için uğraşsn bir sürü insan var ve eminim bir o kadarda ilişki yaşayıp hamile kalmak istemeyen.
Yarjn öbür günde yazarsın kürtajdan korkuyorum yada ailem beni evden kovdu diye.
Lütfen kendine saygın olsun. Yapma
Peki eğer gebelik durumu olsaydı ben adet olmaz miydim ? Yani evet adete 3 gün vardı ama hem adet olup hem gebe belirtisi olabilir mi ? Böyle bir şey mümkün mü. ? Şimdi ilişki üzerinden 3 gün geçti kısa bir süre bu belki daha yumurtaya tutunmadı sperm acaba adet olmuşumdur ama sonra tutunmuş mudur?

Peki eğer gebelik durumu olsaydı ben adet olmaz miydim ? Yani evet adete 3 gün vardı ama hem adet olup hem gebe belirtisi olabilir mi ? Böyle bir şey mümkün mü. ? Şimdi ilişki üzerinden 3 gün geçti kısa bir süre bu belki daha yumurtaya tutunmadı sperm acaba adet olmuşumdur ama sonra tutunmuş mudur?
:))))))
Kaç yaşındasın ? İlişkiyi Yumurtlamayı spermi tutunmayı biliyorsun da onu mu bilmiyorsun. Yumurtaya sperm gitmemiş ve gitse bile zamanında adet olmuşsun.
Korkma korkma ?!!
Millet tüp bebek yaptırıyor içeriye döllenmiş 3 4 günlük yumurta transfer ediliyorda tutmuyor. Senin derinin içine nüfuz edipte hamile kalmazsın.
Bence bu son olsun ilk mi bilmiyoruz tabi...

:))))))
Kaç yaşındasın ? İlişkiyi Yumurtlamayı spermi tutunmayı biliyorsun da onu mu bilmiyorsun. Yumurtaya sperm gitmemiş ve gitse bile zamanında adet olmuşsun.
Korkma korkma ?!!
Millet tüp bebek yaptırıyor içeriye döllenmiş 3 4 günlük yumurta transfer ediliyorda tutmuyor. Senin derinin içine nüfuz edipte hamile kalmazsın.
Bence bu son olsun ilk mi bilmiyoruz tabi...
Ilk defa yaşıyorum bu olayı ondan dolayı bu korkum ve bilgisizliğim. Çünkü bakıyorum konulara zevk suyundan hamile kalanda var okudukça daha da şüphe ediyorum kendimde yani gerçekten kötü durumdayım :(

Ilk defa yaşıyorum bu olayı ondan dolayı bu korkum ve bilgisizliğim. Çünkü bakıyorum konulara zevk suyundan hamile kalanda var okudukça daha da şüphe ediyorum kendimde yani gerçekten kötü durumdayım :KK43:
Yaşama o zaman bir daha değer mi bu kadar korkuya?? Sevgilinde korkuyor mu bari , eminim umrunda değildir.

Yaşama o zaman bir daha değer mi bu kadar korkuya?? Sevgilinde korkuyor mu bari , eminim umrunda değildir.
O benden daha çok korkuyor ağlıyor hatta duygusal biridir o zaten bu risk olabilir diye düşündü

Takıntılarınız esiri olmayın yada doğru düzgün yaşayın şunu nolur ya. Sevgilinizin spermleri milyonları aşacakta zevk suyundan hamile bırakabilecekte siz adete 3 gün kala yumurtlayacaksınızda bla bla mümkünatı olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten? Aylarca senelerce çabalıyoruz hamile kalalım diye kolay mı öyle pipisi bacağıma değdi hamileyim demek deli ediyosunuz insanı

Erkegin cinsel organi, vajinaya girmeden hamile kalamazsınız. Nasıl hamile olunur bilmiyorsanız lütfen sevişmeyin . Her gün her gün aynı konular. Yıl olmuş 2018 neredeyse bitecek hala sorulan sorulara bak . Çok utanç verici .

Herkesin ısrarla değilsin demesine rağmen soruyorsan adetin bitince bi test yaptır madem belki öyle rahatlarsın. Çünkü buradaki kimse seni rahatlatamıyor.

Bir konu daha açmıştın iki gün önce falan. . Hayır ne bekliyorsun kesin evet veya hayır dememizi mi.. Buakadar korkuyorsan yapmayın bir daha.. :işsiz:

Hayır sormak istediğim şu teşekkür ederim yorumlariniz için . Ama merakım olan soru şu. Şayet zevk suyu benim içime bir şekilde girdiyse yumurtaya ulaşma süresi ne kadar sürüyor . Yani ben belki adet oldum ama belki gebelik yani spermin yapışması şuan hala devam ediyorsa . Biliyorsunuz ki yumurtaların ne zaman yeniden üretildiği biz ovulasyon tarihini bilsek de bazen oynuyor. O yüzden zaten korkum . Belki adetim bitince hiç gebelik belirtim olmayacak gec baslayacak 2 ay sonra karnım büyürse ne yapacağım

Hayır sormak istediğim şu teşekkür ederim yorumlariniz için . Ama merakım olan soru şu. Şayet zevk suyu benim içime bir şekilde girdiyse yumurtaya ulaşma süresi ne kadar sürüyor . Yani ben belki adet oldum ama belki gebelik yani spermin yapışması şuan hala devam ediyorsa . Biliyorsunuz ki yumurtaların ne zaman yeniden üretildiği biz ovulasyon tarihini bilsek de bazen oynuyor. O yüzden zaten korkum . Belki adetim bitince hiç gebelik belirtim olmayacak gec baslayacak 2 ay sonra karnım büyürse ne yapacağım
Yav git test yaptırsana kan testinde çıkar kesin sonuç. Ya da adetin bitince eczaneden test al. Git bi kadın doğuma muayene ol. Buradan kimden ne kadar yardım bekliyorsun ki ?

Sadece sizden istediğim ne bir kaç bilgi buraya yazın yeter . Sürekli aynı kişiler gelip yav sen git sen aptal misin sen şöylesin böylesin demekten başka bir şey bilmiyorsunuz . Ya biraz anlayışlı olun ya heralde bir bilgi bulsam buraya gelip size sormazdım diymi. Ya kendinize diyin ki bu kız buraya bunu yazmış demekki bazı şeyleri bilmiyor ben yazayimda içind E bir şüphe korku kalmasın kız da rahat etsin . Ama yok yok yok. Nerde aşağılama nerde hakaret hepsini söylüyorsunuz .
Deki hayatim senin yumurtlama tarihin de bu olmamış şöyle şöyle olursa eğer risk olur . Deki kardeşim ancak bu şekilde olursa hamileleik riski olur böyle olursa bu durum olur deyin. Ama bir allahın kuluda beni ciddi almıyor . Arkadaşım bilmiyorum diyorum bilmiyorum halimden anlayin ya

Back