• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Bayanlara Kampanya Teklifi

ayasofi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
13
0
6
34
İstanbul
Fotoğrafçılık bölümü mezunuyum. Doğum fotoğrafları çekmek üzerine yoğunlaşmak istiordum ki aklıma gelen bir fikire başlamaya karar verdim. Ancak yeni başlayacağım için kendime bir portfolyo hazırlamam gerekiyor. Bu yüzden bir kampanya yapmaya karar verdim.

Yapılacak iş şu;
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk aydan(ya da hangi ayda başlamasını isterseniz) itibaren doğuma kadar her ayın aynı günü sizin fotoğrafınızı çekeceğim.
İsterseniz doğum fotoğrafları da dahil olacak.
Doğumdan sonra yine her ayın aynı günü, bu kez bebeğinizin fotoğraflarını çekmeye devam edeceğim.
Her ay fotoğrafları dijital ya da çıktı halinde size teslim edeceğim.
Ve her ücreti her ay fotoğraf tesliminde alacağım.
Böylelikle istediğiniz zaman vazgeçme şansınız olacak ve sadece elinize aldığınız fotoğrafın ücretini ödemiş olacaksınız.
Bitirmemizi istediğiniz tarihten sonra başlangıçtan bitişe çekilen tüm fotoğraflardan bir kompozisyon oluşturacak ve size hediye edeceğim.

Kampanyamıza gelelim;

Henüz bir örnek olmaması sebebiyle;
Başvuru yapacak ilk bayana ÜCRETSİZ;
İkinci bayana %50 indirimli
Üç,dört ve beşinci bayanlara %25 indirimli.

Şu an için yalnızca İstanbulda olması gerekmektedir.
Ancak yol parasının karşılanması durumunda yakın şehirlere de gitmeyi düşünüyorum.

merhabalar,
ücret nedir ? bir de sadece doğumdan önce ve doğum sırası ve sonrası ne kadar olur? teşekkürler

merhabalar,
ücret nedir ? bir de sadece doğumdan önce ve doğum sırası ve sonrası ne kadar olur? teşekkürler

Kampanyasız fiyat olarak her çekim günü için 40 TL düşünüyorum. Buna dijital fotoğraflar ve çıktı dahil.Doğum anı fotoğraflaması için ise 150 TL gibi bir fiyat düşünüyorum.

Kampanyasız fiyat olarak her çekim günü için 40 TL düşünüyorum. Buna dijital fotoğraflar ve çıktı dahil.Doğum anı fotoğraflaması için ise 150 TL gibi bir fiyat düşünüyorum.

tesekkür ederim facebook adresiniz var mı yada internet siteniz fotograflarınıza bakmak istiyorum :)

yazdığım yazıya bakarsanız, şu an için kampanya yapmamın nedeni elimde çok fazla konuyla alakalı fotoğraf olmaması malesef:)

fotografçılık bölümü mezunuyum diyorsunuz ya dogum düğün olmasa da başka çekmiş olduğunuz fotograflar vardır diye düşünüyorum :)

Fotoğrafçılık bölümü mezunuyum. Doğum fotoğrafları çekmek üzerine yoğunlaşmak istiordum ki aklıma gelen bir fikire başlamaya karar verdim. Ancak yeni başlayacağım için kendime bir portfolyo hazırlamam gerekiyor. Bu yüzden bir kampanya yapmaya karar verdim.

Yapılacak iş şu;
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk aydan(ya da hangi ayda başlamasını isterseniz) itibaren doğuma kadar her ayın aynı günü sizin fotoğrafınızı çekeceğim.
İsterseniz doğum fotoğrafları da dahil olacak.
Doğumdan sonra yine her ayın aynı günü, bu kez bebeğinizin fotoğraflarını çekmeye devam edeceğim.
Her ay fotoğrafları dijital ya da çıktı halinde size teslim edeceğim.
Ve her ücreti her ay fotoğraf tesliminde alacağım.
Böylelikle istediğiniz zaman vazgeçme şansınız olacak ve sadece elinize aldığınız fotoğrafın ücretini ödemiş olacaksınız.
Bitirmemizi istediğiniz tarihten sonra başlangıçtan bitişe çekilen tüm fotoğraflardan bir kompozisyon oluşturacak ve size hediye edeceğim.

Kampanyamıza gelelim;

Henüz bir örnek olmaması sebebiyle;
Başvuru yapacak ilk bayana ÜCRETSİZ;
İkinci bayana %50 indirimli
Üç,dört ve beşinci bayanlara %25 indirimli.

Şu an için yalnızca İstanbulda olması gerekmektedir.
Ancak yol parasının karşılanması durumunda yakın şehirlere de gitmeyi düşünüyorum.

keşke hamile olsam da size ben isterim diyebilsem :(((((

fotografçılık bölümü mezunuyum diyorsunuz ya dogum düğün olmasa da başka çekmiş olduğunuz fotograflar vardır diye düşünüyorum :)

kusuruma bakmayın ben konuyla alakalı sorduğunuzu zannettim. internete çok fazla koymamaa çalışıyorum ancak bana özel msjla mailinizi iletebilirseniz size örnek fotoğraflar yollayabilirim.

Merhaba
Herkes bildiği işi yapmalı ve bu işte başarılı olmalı derim. Siz kurabiye yapıyorsunuz, tatile giden ailelerin evcillerine bakıyorsunuz ve şimdi de fotoğraf çıktı. Bu girişimci kadın profiline uymuyor. Hangisi tutarsa o olsun doğru bir çalışma tekniği değildir. Tabi ki elinizde 10 marifet olabilir ama hangisi tutarsa ıgh ıgh olmaz !

Back