Fotoğrafçılık bölümü mezunuyum. Doğum fotoğrafları çekmek üzerine yoğunlaşmak istiordum ki aklıma gelen bir fikire başlamaya karar verdim. Ancak yeni başlayacağım için kendime bir portfolyo hazırlamam gerekiyor. Bu yüzden bir kampanya yapmaya karar verdim.
Yapılacak iş şu;
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk aydan(ya da hangi ayda başlamasını isterseniz) itibaren doğuma kadar her ayın aynı günü sizin fotoğrafınızı çekeceğim.
İsterseniz doğum fotoğrafları da dahil olacak.
Doğumdan sonra yine her ayın aynı günü, bu kez bebeğinizin fotoğraflarını çekmeye devam edeceğim.
Her ay fotoğrafları dijital ya da çıktı halinde size teslim edeceğim.
Ve her ücreti her ay fotoğraf tesliminde alacağım.
Böylelikle istediğiniz zaman vazgeçme şansınız olacak ve sadece elinize aldığınız fotoğrafın ücretini ödemiş olacaksınız.
Bitirmemizi istediğiniz tarihten sonra başlangıçtan bitişe çekilen tüm fotoğraflardan bir kompozisyon oluşturacak ve size hediye edeceğim.
Kampanyamıza gelelim;
Henüz bir örnek olmaması sebebiyle;
Başvuru yapacak ilk bayana ÜCRETSİZ;
İkinci bayana %50 indirimli
Üç,dört ve beşinci bayanlara %25 indirimli.
Şu an için yalnızca İstanbulda olması gerekmektedir.
Ancak yol parasının karşılanması durumunda yakın şehirlere de gitmeyi düşünüyorum.
Yapılacak iş şu;
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ilk aydan(ya da hangi ayda başlamasını isterseniz) itibaren doğuma kadar her ayın aynı günü sizin fotoğrafınızı çekeceğim.
İsterseniz doğum fotoğrafları da dahil olacak.
Doğumdan sonra yine her ayın aynı günü, bu kez bebeğinizin fotoğraflarını çekmeye devam edeceğim.
Her ay fotoğrafları dijital ya da çıktı halinde size teslim edeceğim.
Ve her ücreti her ay fotoğraf tesliminde alacağım.
Böylelikle istediğiniz zaman vazgeçme şansınız olacak ve sadece elinize aldığınız fotoğrafın ücretini ödemiş olacaksınız.
Bitirmemizi istediğiniz tarihten sonra başlangıçtan bitişe çekilen tüm fotoğraflardan bir kompozisyon oluşturacak ve size hediye edeceğim.
Kampanyamıza gelelim;
Henüz bir örnek olmaması sebebiyle;
Başvuru yapacak ilk bayana ÜCRETSİZ;
İkinci bayana %50 indirimli
Üç,dört ve beşinci bayanlara %25 indirimli.
Şu an için yalnızca İstanbulda olması gerekmektedir.
Ancak yol parasının karşılanması durumunda yakın şehirlere de gitmeyi düşünüyorum.