- Konu Sahibi Aysegul5481
-
Merhaba ben cok bebek sahibi olmak icin cabaladim . Surekli test yaptigimda negatif oldugunu gordum. Artik umidim kalmamaya basladi . Ama suan kasiklarimda adet sancisi gibi ara sira bir agri oluyor bacaklarimda bi gerginlik var surekli yatmak istiyorum bi yorgunluk var ve surekli beyaz bi akintim var goguslerim cok kasiniyor ve gogus uclarinda sivilce gibi ama sivilce degil biseyler cikti anneme sordum hamimisin diye cevap verdi ates basiyor vucudum asiri gaz var karnimda acaba bunlar bir belirti olabilirmi nolur bana yardimci olun yada hamilelikte ne gibi belirtiler olur???
Merhaba ben cok bebek sahibi olmak icin cabaladim . Surekli test yaptigimda negatif oldugunu gordum. Artik umidim kalmamaya basladi . Ama suan kasiklarimda adet sancisi gibi ara sira bir agri oluyor bacaklarimda bi gerginlik var surekli yatmak istiyorum bi yorgunluk var ve surekli beyaz bi akintim var goguslerim cok kasiniyor ve gogus uclarinda sivilce gibi ama sivilce degil biseyler cikti anneme sordum hamimisin diye cevap verdi ates basiyor vucudum asiri gaz var karnimda acaba bunlar bir belirti olabilirmi nolur bana yardimci olun yada hamilelikte ne gibi belirtiler olur???
evet geldi esra canim ama insallah hamileyimdirCanm adet gunum geldimi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canım önce umudunu asla kaybetme gelecek bizimde bebişimiz bende tam 1 yıldır uğraşıyorum ama hiçç ımudumu kaybetmedim herbelirtiyi hamileliğe yordum ama sonunda kırmızıları gördüm. . Bu belirtilerle yola çıkıp umutlanmamayı öğrendim sonunda.. sende biraz bekle heyecan yapma çünkü sonra üzülebilirsin herhangi bir tedavi görüyormusun onlarında yan etkisi olabilir tatlım bende oluyo klomen we çatlama iğnesi kullandım
Kesinlikle test yapmalisin her bunye farklidir benim 3. Hamileligim benim sadece kasik agrim olurdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir bi tedavi gormuyorum doktora bile gitmedim korkudan yani en azindan boyle belirtiler olabilirmi diye dusunuyorum cok cocuk sahibi olmak istiyorum rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eylesin . Cok tesekkur edrrim hepinize
Tabiki belirttiler kişiden kişiye değişir ama sen adet olursan ki inşallaaahhhhhhh olmazsın 3 günü bi dr git korkulacak bişey yokki canım bi sorun warsa hallolur
Cok cok tesekkur ederim cnm bnm insallah olmam ama olursamda gidicem artk napim
Nekadar oldu canım bebiş isteyeli
Dort ay felan oluyornolur dualarinizi eksik etmeyin bir bebiste benim olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?