Hamile bayanlar anneler yada bebek isteyenler nolur yardim edin .

Aysegul5481

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
8
0
1
Sakarya
Merhaba ben cok bebek sahibi olmak icin cabaladim . Surekli test yaptigimda negatif oldugunu gordum. Artik umidim kalmamaya basladi . Ama suan kasiklarimda adet sancisi gibi ara sira bir agri oluyor bacaklarimda bi gerginlik var surekli yatmak istiyorum bi yorgunluk var ve surekli beyaz bi akintim var goguslerim cok kasiniyor ve gogus uclarinda sivilce gibi ama sivilce degil biseyler cikti anneme sordum hamimisin diye cevap verdi ates basiyor vucudum asiri gaz var karnimda acaba bunlar bir belirti olabilirmi nolur bana yardimci olun yada hamilelikte ne gibi belirtiler olur ???

Son düzenleme:

Canm adet gunum geldimi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim bu belirtilerle kesin hamilesin veya degilsn denilmez ki ayrica herkesn bünyesi farklı belirti herkeste olmuyor kimisi haftalarca hamile oldugunu anlamiyor. Biliyorm her seferinde negatif gormek caninizi skyor ama kesin sonuc icin kan testi yaptrmalsnz veya adetnz gecmisse evde idrar testi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle test yapmalisin her bunye farklidir benim 3. Hamileligim benim sadece kasik agrim olurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım önce umudunu asla kaybetme gelecek bizimde bebişimiz bende tam 1 yıldır uğraşıyorum ama hiçç ımudumu kaybetmedim herbelirtiyi hamileliğe yordum ama sonunda kırmızıları gördüm. . Bu belirtilerle yola çıkıp umutlanmamayı öğrendim sonunda.. sende biraz bekle heyecan yapma çünkü sonra üzülebilirsin herhangi bir tedavi görüyormusun onlarında yan etkisi olabilir tatlım bende oluyo klomen we çatlama iğnesi kullandım

Hayir bi tedavi gormuyorum doktora bile gitmedim korkudan yani en azindan boyle belirtiler olabilirmi diye dusunuyorum cok cocuk sahibi olmak istiyorum rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eylesin . Cok tesekkur edrrim hepinize

Hayir bi tedavi gormuyorum doktora bile gitmedim korkudan yani en azindan boyle belirtiler olabilirmi diye dusunuyorum cok cocuk sahibi olmak istiyorum rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eylesin . Cok tesekkur edrrim hepinize

Tabiki belirttiler kişiden kişiye değişir ama sen adet olursan ki inşallaaahhhhhhh olmazsın 3 günü bi dr git korkulacak bişey yokki canım bi sorun warsa hallolur

Ayşegülcüğüm Rabbim inşallah müjdeli haberlerle gelmeni de nasip etsin. Sana tavsiyem belirtilere fazla kapılma ben iki ay evvel ciddi ciddi belirtiler yaşadım o kadar inanmıştım ki. Gebelik testi yaptım daha adetime iki gün varken. Ve silik çizgi çıktı iyice umutlandım. fakat BAT.tan dört gün sonra kırmızıları gördüm.

Senin bahsettiğin gibi kasıklarımda batar gibi sancılar oluyordu dinlenince geçiyordu. canım habire bişeyler çekiyordu. ve aşırı halsizlik vardı. Göğüs hassasiyeti de vardı. hepsi psikolojikmiş demek... Artık belirti aramıyorum benim için tek belirti adetin en az bi hafta gecikmesi artık. Geçen ay da adetim 5 gün gecikti insan ister istemez acaba? diyor ama işte hava değişimi, ruh hali, stres de adet düzenini bozuyor. Bunda bile artık umutlanamıyorum inan.

Neyse kısmet bakalım.. Umarım hamilesindir ve burda kutlama yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…