- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Kizlar adetim gecikti test yaptim sonuc pozitiv havalara uctum resmen hastaneye gitdim kan vermek icin bir tanede orda test yapmami istediler ve oda pozitiv hamileyim diye o kadar sevindimki kan verdim sonuc neqativ dedilerdegerim 6 cikmis. 6 neqativmi?3 uzeri poztivi diye biliyorum ben.sordum evet oyle ama sizde tutmuyor adet tarihinizle falan filan hamile degilsiniz dedi.ama nasil olur iki farkli marka test pozitiv ve aninda cikan silik cizgi.hamile degilim qaliba kafma cok karisik cok uzgunum.lutfen belki bu durumu yasayan vardir belki duyan vardir yardim edin
Insallah oyledir (((( baska sebepten cika bilirmiki HCG?
Bazı ilaçlar yüksek çıkmasına neden olabiliyor çatlatma iğnesi gibi ama 6 düşük ama yok demek bence erken inş kimyasal değilse iki gün sonra yğkselir İki gün sonra test yap stres olma bence hakkında hayırlısı olsunInsallah oyledir (((( baska sebepten cika bilirmiki HCG?
Cok tesekkur ederim.bu gun yapmadim yarin sabah yapicagim cift cizgi cikarsa gidip kan testi veririm artik (Bazı ilaçlar yüksek çıkmasına neden olabiliyor çatlatma iğnesi gibi ama 6 düşük ama yok demek bence erken inş kimyasal değilse iki gün sonra yğkselir İki gün sonra test yap stres olma bence hakkında hayırlısı olsun
insallah hamileyimdir cok umutlandim bu aycikmaz canim.sadece hamileyken salgilaniyor o hormon galiba gec dollenme yada kimyasal gebelik artisi kontrol.ettir duzenli artarsa gebelik.var demek
Insallah hamile
insallah hamileyimdir cok umutlandim bu ay
Cok tesekkur ederim.bu gun yapmadim yarin sabah yapicagim cift cizgi cikarsa gidip kan testi veririm artik (
Insallah canim iki farkli markanin pozitiv cikmasi kafami karistirdi hemde biri 5 saniyede cikti biri 10 dakikada yani uzun surmediinsallah canim baska sebepten veta hcg artmiyor benimde.gec dollenme oldu o yuzden bekle bidaha test yaptir insalllah saglikla.tutunur yavrun
Canm benm knyasal yaşadgmda ilk 9 sonra 8 düştü değilim ana cok gördm değeri düşük cıkıp sonra yükselen sen en iyisi iki gün snra kan ver eger kimyasal değilse yükselir kimyasalsa yükselmez çünkü kimyasal cok gıcık birşey testlerde pozitif cıkartyr snra adet ettiriyorKizlar adetim gecikti test yaptim sonuc pozitiv havalara uctum resmen hastaneye gitdim kan vermek icin bir tanede orda test yapmami istediler ve oda pozitiv hamileyim diye o kadar sevindimki kan verdim sonuc neqativ dedilerdegerim 6 cikmis. 6 neqativmi?3 uzeri poztivi diye biliyorum ben.sordum evet oyle ama sizde tutmuyor adet tarihinizle falan filan hamile degilsiniz dedi.ama nasil olur iki farkli marka test pozitiv ve aninda cikan silik cizgi.hamile degilim qaliba kafma cok karisik cok uzgunum.lutfen belki bu durumu yasayan vardir belki duyan vardir yardim edin
Dun yaptirmistim test o zaman yarin vere vilrmiyim kan?48 saat gecmis oluyor yoksa bekleyimmi bir gun dahaCanm benm knyasal yaşadgmda ilk 9 sonra 8 düştü değilim ana cok gördm değeri düşük cıkıp sonra yükselen sen en iyisi iki gün snra kan ver eger kimyasal değilse yükselir kimyasalsa yükselmez çünkü kimyasal cok gıcık birşey testlerde pozitif cıkartyr snra adet ettiriyor
Hcg sadece hamilelik demek 5 ve alti negatif 5 ve ustu hamilelik baska bir sebepten yukselmez biraz bekleyin sonra kan testi tekrar yaptirin testte pozitif gorduyseniz bnce hamilesinizInsallah oyledir (((( baska sebepten cika bilirmiki HCG?
Aynen bekle ver inş yükselmiştr cnm kmyasal değildirDun yaptirmistim test o zaman yarin vere vilrmiyim kan?48 saat gecmis oluyor yoksa bekleyimmi bir gun daha
insallah canim baska sebepten beta hcg artmiyor benimde.gec dollenme oldu o yuzden bekle bidaha test yaptir insalllah saglikla.tutunur yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?