Hamile arkadaşlar yumurtlama günlerini nasıl değerlendirdiniz ?

Bunu nasil ogrenebiliriz? Benim de muayene ve kan testlerim iyi oldugunu soyledi dr. Dediginiz sey nasil tespit ediliyor?
Kalitesiz olduğu dönemde fsh 18di. prolaktin 31di. tsh'5ti. ama yumurtluyordum regl oluyordum. düzensizliğim yoktu. tabi o dönemde bilmiyordum değerlerimin kalitesiz yumurtayı vurguladığını.
tabi bu değerler kalitesiz yumurtayı gösteriyor ama forumda bir çok kadının değerleri normal iken opuda kalitesiz yumurtayla karıştığı yorumlarıda okudum. fazla komplike bir durum aslında ama uzun süre hamile kalınmıyorsa değerler normal ise kalitesiz yumurtadan kaynaklanıyor

Kalitesiz olduğu dönemde fsh 18di. prolaktin 31di. tsh'5ti. ama yumurtluyordum regl oluyordum. düzensizliğim yoktu. tabi o dönemde bilmiyordum değerlerimin kalitesiz yumurtayı vurguladığını.
tabi bu değerler kalitesiz yumurtayı gösteriyor ama forumda bir çok kadının değerleri normal iken opuda kalitesiz yumurtayla karıştığı yorumlarıda okudum. fazla komplike bir durum aslında ama uzun süre hamile kalınmıyorsa değerler normal ise kalitesiz yumurtadan kaynaklanıyor
Opu dediginiz sey ne oluyor neyle bakiliyor buna? Benim kan degerlerim iyiydi dedigim gibi. Hamileligi daha yeni dusunmeye basladik. Ama insanlik hali yani bende de olabilir bu dediginiz durum

Opu dediginiz sey ne oluyor neyle bakiliyor buna? Benim kan degerlerim iyiydi dedigim gibi. Hamileligi daha yeni dusunmeye basladik. Ama insanlik hali yani bende de olabilir bu dediginiz durum
opu demek yumurta toplama demek. tüp bebek sürecinde yapılan bir operasyon. henüz daha yeni başlangıç yaptınız kendinize zaman verin stres yapmayın. keyfini çıkarın. baktınız olmadı o zaman harekete geçersiniz

opu demek yumurta toplama demek. tüp bebek sürecinde yapılan bir operasyon. henüz daha yeni başlangıç yaptınız kendinize zaman verin stres yapmayın. keyfini çıkarın. baktınız olmadı o zaman harekete geçersiniz
Ooo surec oraya gelince mi ancak bu tespit ediliyormus. Tibbi acidan biraz kotuymus ya. Yani bunu daha onceden takibi yapilabilse en bastan insanlar tup bebege yonlenir aslinda bosuna zaman kaybi olmaz degil mi.
Evet ben su an cok yeniyim ama maalesef biraz da hevesliyim. Normalde rahat bir tabiatim olmasina ragmen nedense bu konuda cok takinti yaptim insallah bu durum gecer bir an once 😃

Hormon testlerimi de yaptırdım canım. Değerlerimin normal olduğunu söyledi doktor. Ama bende neden olmadığını sorgulamaya başlayacağım artık başka doktora gitmeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar ben 34 yaşımdayım.Gebe kalmak istiyorum.Tek ilişkide hamile kalanlar var aranızda? Uygulama takvimine göre yumurtlama haftamdayım.İlk adetimden15 gün sonra ilişkimiz oldu.Gebe kalma ihtimalim var mıdır? Tecrübeliler anlatabilir mi?

X