ya bn anlamadım hamilemiyim değilmyimHcg de eğer hamileysen 5 ten yukarı çıkar
evet ama karnımdan baktı doktorCanım ultrasona girdin mi
12 ve 534 ise hamile görünüyosun diyosunuz ya bunların yanında rakam yazıyomu veya tek 12 mi yazıcak kağıtta anlamadım bnDeğerlerini bi net yazsanız.
0.12 bişey ifade etmez ama 12 eder.
0.534 de bişey ifade etmez ama 534 eder. Değeriniz tam olarak nedir?
12 ve 534 ise hamile görünüyorsunuz. Ama 0.12 ve 0.534 ise muhtemelen değilsiniz
bnm düzenli adetim en son 23 aralıkta oldum bugun 11.güncanım hamile olmak için değer 5ten yukarı olması lazım.Fakat geç döllenmenin olduğu durumlarda değer sonradan artabilir.Benim adetin 3.günü 0 ,10.günü 133 çıkmıştı
bnde de gebelik haftaları yazıyo test yaptırsam yüksek çıkarmı çünkü ilk yaptırdığımla son yaptırdığımın arasında baya fark var ama bana gebe bi arkadaş hamilesin dedi sonuca bakarakCanim 0.12 , 0.70 ve 0.500 gibi sayilar 1 den kucuk sayilardir. 5 in altinda oldugundan negatif kabul edilir test.
Benim sonucumda gebelik haftalari ve degerleri yaziyordu ve beta hcg 385 yaziyordu
bnm 0 534 yazıyo işte ama negatif yazmıyo kağıtta
o sizin ilk yaptırdığınız tahlilmi düşük olanbnm 0 534 yazıyo işte ama negatif yazmıyo kağıtta
0;534 mü 534 mü?ikisi arasında fark var.bence bir hafta daha beklemelisiniz.değerin günlük olarak iki katına çıkması gerekiyor.bnm düzenli adetim en son 23 aralıkta oldum bugun 11.gün
5 .günümde kağıtta yani değer 12 10.günümde 534 yazıyodu anlamadım bn