hamile arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

gmzekvnc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
29
4
31
23 aralık ta adet oldum 6 gün sürdü bir daha adet olmadım yumurtalıklarım ağrıyo geceleride sızısına uyanıyorum genellikle sol tarafım adet oluyomuşum gbi bi ağrı geliyo sonra bakıyorum bişey yok akıntı gelmiş akıntı çok fazla geliyor göğüslerimde dolgunlıuk yok ama koyulaşma var napıcamı bilmiyorum hesaplamama göre 11. günümdeyim 28 günde bir adet oluyorum düzenli bnm adetlerim
SİZE SORUM ŞU 5.GÜNÜMDE KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM 0.12 ÇIKTI
10.GÜNÜMDE TEKRARDAN YAPTIRDIM 0.534 ÇIKTI AMA HALA ADET OLMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN

5.günümde çıkan hcg 12
10.günümde yaptırdığım 534 hiç bişey anlamadım bi bilgisi olan yada böyle bişiyle karşılaşan bi fikir versin hala adet olmadım

Değerlerini bi net yazsanız.
0.12 bişey ifade etmez ama 12 eder.
0.534 de bişey ifade etmez ama 534 eder. Değeriniz tam olarak nedir?
12 ve 534 ise hamile görünüyorsunuz. Ama 0.12 ve 0.534 ise muhtemelen değilsiniz

0.12 olan sonucumda negatif yazıyodu
0.534 olan sonucta negatif yazmıyodu pozitifte ama bi hamile arkadaşın 500 çıkmış ilk sonucu yani bnmki daha yüksek birde bana dedilerki 0.100 arası hamilelik yok

canım hamile olmak için değer 5ten yukarı olması lazım.Fakat geç döllenmenin olduğu durumlarda değer sonradan artabilir.Benim adetin 3.günü 0 ,10.günü 133 çıkmıştı

Değerlerini bi net yazsanız.
0.12 bişey ifade etmez ama 12 eder.
0.534 de bişey ifade etmez ama 534 eder. Değeriniz tam olarak nedir?
12 ve 534 ise hamile görünüyorsunuz. Ama 0.12 ve 0.534 ise muhtemelen değilsiniz
12 ve 534 ise hamile görünüyosun diyosunuz ya bunların yanında rakam yazıyomu veya tek 12 mi yazıcak kağıtta anlamadım bn

Canim 0.12 , 0.70 ve 0.500 gibi sayilar 1 den kucuk sayilardir. 5 in altinda oldugundan negatif kabul edilir test.
Benim sonucumda gebelik haftalari ve degerleri yaziyordu ve beta hcg 385 yaziyordu

Mesela su negatif bir sonuc
images.jpg

Bu da pozitif
images (8).jpg

Canim 0.12 , 0.70 ve 0.500 gibi sayilar 1 den kucuk sayilardir. 5 in altinda oldugundan negatif kabul edilir test.
Benim sonucumda gebelik haftalari ve degerleri yaziyordu ve beta hcg 385 yaziyordu
bnde de gebelik haftaları yazıyo test yaptırsam yüksek çıkarmı çünkü ilk yaptırdığımla son yaptırdığımın arasında baya fark var ama bana gebe bi arkadaş hamilesin dedi sonuca bakarak

Kağıdın resmini çek yükle buraya bence daha iyi cevap alırsın.. Çıkan rakamların başında sıfır varsa negatif kâğıtta pozitif yada negatif yazmaz her labaratuvar farklı çıktı veriyor.

Benim degil bunlar internetten buldum
Kendiminkilere ulasamadim simdi.
Sonuc kagidinin resmini yukleyebilirsen daha net olacak sanirim

bnm düzenli adetim en son 23 aralıkta oldum bugun 11.gün
5 .günümde kağıtta yani değer 12 10.günümde 534 yazıyodu anlamadım bn
0;534 mü 534 mü?ikisi arasında fark var.bence bir hafta daha beklemelisiniz.değerin günlük olarak iki katına çıkması gerekiyor.

X