hamile arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
kızlar merhaba,
eşimle çocuk düşünmüyorduk fakat adetim baya bir gecikti zaten hep düzensiz olduğum için doktora gitmeye gerek gormemiştim. bu sabah ilk defa mide bulantısı ve kusmayla uyandım.hemen beta hcg testi yaptırdım değerim 48030 çıktı.yarın doktora gidicem ama çok merak ediyorum acaba kaç haftalık hamileyim?bu testin değerlerini de yorumlayamıyorum.tecrübeli arkadaşlarım bilgilerini paylaşabilirlermi benle?ilk defa bu sabah kustum bu arada.

bence sen nerden bakarsan bak 7-8 haftalık belki de daha fazla hamilesin şöyle diyeyim benm 100 küsürdü ben 4 haftalık hamileydim senn değerin baya baya yüksek hemen doktora git bence

bence sen nerden bakarsan bak 7-8 haftalık belki de daha fazla hamilesin şöyle diyeyim benm 100 küsürdü ben 4 haftalık hamileydim senn değerin baya baya yüksek hemen doktora git bence

canım bikaç arkadaşım kusma 6.-7. haftalarda başlıyor dediler.ben de ilk kez kustum bugün ve, benim seviyemde o seviyeye uygun gibi araştırdığım kadarıyla.

canım bikaç arkadaşım kusma 6.-7. haftalarda başlıyor dediler.ben de ilk kez kustum bugün ve, benim seviyemde o seviyeye uygun gibi araştırdığım kadarıyla.

ya kusma biraz farklı herkeste olmayabiliyor ya da farklı zamanalrda oluyor ama bence o haftalarda olabilirisin

meraba canım 6 haftalık falan kesin vardır die tahmin ediyorum bende adetim 3 gün geçince yaptırmıştım 4000 küsurlardaydı beta hcg çok çabuk artan bi değer.hayırlısı olsun şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…