E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaslar bı kac gun once test yaptım coook sılık cıktıı. bır kacgun daha bekleyıp tekrar yapıcam. zaten belırtılerımde var. yalnız akıntım sarı rengınde. normalmı sızce?? yanı hamıle olupta akıntı rengı sarı olan var mı??fisfisfis
canıım bende birkaçgün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı tekrar yapptığımda bişiy çıkmadı senin ne kadar silik çok aşırımı yoksa normalmi inşşallah hamişsindir benimde belirtiler var akıntı senin dediğn gibi sarı normaldir heralde sarı olması kişiden kişiye değişir hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamişsindir
bırde benım ıkıncı cızgı cok sılıktı. bekledım hatta bı kac saat koyulasır dıye koyulasmadı cızgı. sadece cızgının yerı belırdı dıyebılırım..
dikkatlice baktığında çok hafif bir pembelik vardı deyilmi
arkadaslar bı kac gun once test yaptım coook sılık cıktıı. bır kacgun daha bekleyıp tekrar yapıcam. zaten belırtılerımde var. yalnız akıntım sarı rengınde. normalmı sızce?? yanı hamıle olupta akıntı rengı sarı olan var mı??fisfisfis
Canım ben de hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım. Regl 4 gün geciktiğinde tek çizgi vardı. 7 gün geçtiğinde ise belli belirsiz çok hafif pembe bir çizgi vardı. Hatta ben yine de hamile olduğumu düşünmemiştim. Ama iki gün sonra kan testi yaptırdığımda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kasıklarımda bile hiç ağrı yoktu. Adet belirtisinden eser yoktu. Eğer bebek istiyorsan umarım hamilesindir. 48 gün geçtiyse kan testi yapmanı öneririm.
CNM AZ EVVEL SENIN ACMIS OLDUGUN TOPIGI OKUYODUM. BI ARKADAS YAPMIS OLDUGU TESTI KOYMUS ORNEK OLARAK. BENIMDE AYNEN ONUNKI GIBIYDI. YANI PEMBELIKTE TAM VARDI DIYEMEM. CNM BENIM ILK HAMILELIGIMDEDE COK ACIK CIKMISTI. AMA FAZLA OLMADAN DUSUKLE SONUCLANDI. İNALLAH CNM DR DAN GUZEL HABERLERLE DONERSINN :)
ONCELIKLE TEBRIK EDERIM.
CNM BENIM OKADAR GECIKIYOKI HATTA BI ARA 2 AYI BULDUGUDA OLMUSTUR. O YUZDEN NORMAL BENIM ICIN :) ISTE PAZARTESI TETSTI YINELEYECEGIM EGER CIZGI NET CIKARSA KAN TESTI YAPTIRCAM BU SEFER.
bak canım geçen burda birkızla tanıştım oda seningibi benim hep gecikiyo zaten diye test yapmıyordu ben ısrar ettim yap busefer belki farklıdır çıkar diye oda yok gene çıkmıycak biliyorum benim hep böyle çok gecikir dedi onunda bizim gibi baya gecikmişti neyse dayanamadı gitti test aldı bir yaptık hamileymiş 2 aylık nasıl sevindik darısı sana ve bana canm[/QUO
inşallah cnmm.a.s.
ben dıyorum ya gecen defa cok erken ogrenmıstım hamıslıgımı ve ıkı gun sonrada kaybetmıstım kımyasal gebelıktı anlayacagın. oyuzden yıne umıtlenıp kaybetmektense sabredıp bekleyecem bu ay. Allahım hayırlı haberler verdırtmeyı nasıp etsın bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?