hamile arkadaslar lutfen yardim edin :(-amniyosentez

Bende Bugün Sabah Yaptırdım Korku Vardı Ama 3 Doktor İşini Ustalıkla Yaptılar İnanıyorum ki şubat 12'de testlerim güzel sonuç vericek Korkulacak Birşey Yok Kızlar :)
evet bende doktorumdan çok memnun kaldım kocaeli üni. hast.'de yaptırdım mükemmel bir doktordu beni çok rahatlattı bende inanıyorumki sonuçta güzel çıkacak hep birlikte sevincez..

çok geçmiş olsun kızlar umarım sonuclarınız tertemiz çıkar ALLAHIN izniyle bende 3 subatta amniyosentez olucam bakalım bende 3 hafta sonuc beklıycem
canım hiç korkma doktora acıycakmı diye sorduğumda sinek ısırığı gibi bişi dedi ve öylede oldu hissetmedim bile..

dun yaptırdım amnıyosentez bıraz acıdı ama korkulacak bısey değilmiş bugunde sadece down sendromu olup olmadığının sonucunu telefonla bıldırdıler normalmış allaha şükürler olsun dıger sonuclarım 15 gun sonra cıkacak umarım onlarda normaldır yaradana sıgınıyorum

slm canım,çok benzer şeyler yaşıyoruz.benimde 2 li testimde kan değerlerim çok iyi çıkmasına rağmen ense kalınlığı 3.2-3.3 ve 3.4 mm çıkmıştı.prof.sermet sağol'a gittiğimde oda aynı ölçümleri yapıp büyük ihtimalle sağlıklı doğar ama amniyosentez yapıp emin olalım demişti,eşimle ben çok istemedik amniyo,kendi doktorumda 4 lü testi bekleyip öyle karar verelim dedi,4lü testimizde güzel çıktı.ama bu süreçte o doktor senin bu doktor benim gezdim,stresten şiştim resmen,sürekli güçlü durmaya çalıştım,ağlamadım ama şimdi olur olmaz her şeye ağlar oldum içime atmaktan.bu haftalarda detaylı ultrasona girmem gerekiyo ama o kadar korkuyorumki kötü bişi daha duyucam diye sürekli erteliyorum.Allah'a sığınıp dua etmek en güzeli,inşaALLAH sende,bende tüm hamişlerde sorunsuz ve sağlıklı olarak kucağımıza alırız evlatlarımızı.

ayzan aynen suan down sendromu 13/21 testımızın sonuclarını ogrendık onlar normalmiş 15 gun sonra testın dıger sonuclarını öğrenıcez aslında ben amniyosentez yapılsın dedım ama doktora gıdıp o koltuğa oturunca bı an kalkıp gıtmek ıstedım ya dusuk yaparsam ya bebegıme bısey olursa dıye Allaha sığınmaktan başka bısey yapmıyorum suan hep umutlu bakıyorum herseye esim hep bı korku tasıyo ıcınde ama çok zor ama Allahım butun hamılelere guc saglık umut versın bebıslerımız Allah nasıp ederse sağlıklı sıhatlı olsun...

canım emin ol bebeğine hiç bişi olmayacak sağlıkl bi şekilde kucağına alacaksın dua et bol bol..

canım çok sevindim testlerinin hayırlı çıkmasına bende çarşamba günü alıcam amniyo sonucunu Allah'ın izniyle inş. hiç bişi çıkmayacak..

yaa bende 8 subatta yaptrıdım ne güzel hemen sonucun en önemlisini sölemişler ben eğitim araştırmada yaptırdığım için sanırım bana 4 hafta sonra sonucların gelineceği ve ön bilgi yok denildi nolur nasıl öğrendin bilgilendirr çok stresliii yaa hala dinleniom bebeğime bişi olcak die çok korkuyorumm:18::18:

Aysegulcee cnm ben atil yuksele yaptirdim cok super bir doktor sonuclar soyle erken cikti labaratuvardaki doktor down sendromu ve bi hastalik daha var onu ertesi gunu onun cevabini hemen veeriyo ben simdi diger sonuclari bekliyorum cnm umarim seninde sonuclarin hemen cikar v e tertemizdir canini skma tatlim bnde hep kafama taktim cok korktum ama sukur hic birseyimiz yok suan kizimla hep olumlu dusun tatlim gecmis olsun

yaa işte bana neden öle bişi yok denildi acaba ben mi arasam sorsamm tam bi paranoyak oldumm yaa beyaz akıntım gleio yarınn doktora gitce 8 şubatta yaptırmıstımm herkes dio zorlu dönemi geçmişsin amniosentezle alakalı değildir dio benmki erkekk bebeğimmm inşallahhh temiz çıkarr tatlımm yaaa o zaman rahatlarızz ön sonuc çok büyük olan olasılığı sölüomus zaten..
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…