MinaAlya Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 1.869 1.779 133 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi MinaAlya #21 ladylilly .!.: Ama sen hamile tablosu koymuşsun aşağı :) hamile olduğunu mu öğrendin bu yazdıklarından sonra :)) Genişletmek için tıkla... Evet:))) nasılsa değilim diye test yapmadım adetim beş gün geçti bi yaptım çift çizgi nepnet:)bhcg 2000:))))
ladylilly .!.: Ama sen hamile tablosu koymuşsun aşağı :) hamile olduğunu mu öğrendin bu yazdıklarından sonra :)) Genişletmek için tıkla... Evet:))) nasılsa değilim diye test yapmadım adetim beş gün geçti bi yaptım çift çizgi nepnet:)bhcg 2000:))))
ladylilly Guru Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2012 131 39 298 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi MinaAlya #22 Nehir3406 .!.: Evet:))) nasılsa değilim diye test yapmadım adetim beş gün geçti bi yaptım çift çizgi nepnet:)bhcg 2000:)))) Genişletmek için tıkla... Çok sevindim :) tebrik ediyorum. Allahım hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallah. :)
Nehir3406 .!.: Evet:))) nasılsa değilim diye test yapmadım adetim beş gün geçti bi yaptım çift çizgi nepnet:)bhcg 2000:)))) Genişletmek için tıkla... Çok sevindim :) tebrik ediyorum. Allahım hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallah. :)
MinaAlya Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2014 1.869 1.779 133 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi MinaAlya #23 ladylilly .!.: Çok sevindim :) tebrik ediyorum. Allahım hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallah. :) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah:)
ladylilly .!.: Çok sevindim :) tebrik ediyorum. Allahım hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallah. :) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah:)