• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

14 aydır düzenli kullanıyorsanız sanmıyorum. Ama bazen yumurtlama günlerinde ve adete yakın rahim kalınlığı arttığı için kanma ve lekelenme oluyor onu biliyorum
Daha önce hiç yaşamadım böyle bir şey çok garibime gitti acaba mı dedim. İlk çocugumdan önce de 1 yıl yasminle korundum bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım.

Selam şu am adetime 2 gün falan var. 14 aydır yasmin doğum kontrol hapı ile korunuyorum hiç ara kanama tarzı bir şey yaşadım. Adetime 10 gün varken benimde peçeteye silince açık pembe leke geldi ped taktım pede hiç gelmedi bu süreçte hapımdan daha sekiz adet vardı içmeye devam ettim. Sonrasında pembe leke kahverengiye döndü peçeteye ara ara geldi ve bazen tuvalete damla olarak aktığı oldu. Ondan sonra kesildi. Bugün tekrar geldi yine kesildi. Hapımı farklı günlerde üç gün saatini şaşırmıştım. Yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?
Saatini şaşırman önemli değilde hatirlayınca içtiysen değildir diye düşünüyorum çünkü kullandığın doğum kontrol ağır bir doğum kontrol hapı

Saatini şaşırman önemli değilde hatirlayınca içtiysen değildir diye düşünüyorum çünkü kullandığın doğum kontrol ağır bir doğum kontrol hapı
Hatırladığım gibi hemen içtim sadece bir gün içmediğim oldu onu da şimdi hatırladım

Daha önce hiç yaşamadım böyle bir şey çok garibime gitti acaba mı dedim. İlk çocugumdan önce de 1 yıl yasminle korundum bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım.
Eğer aklınızda şüphe varsa ilaç bittikten sonra test yapın içiniz rahatlasın

Ben de bu şekilde hamile olduğumu öğrendim ama adetim gecikmemişti benim sadece herhalde adet erken olduğum dedim dediğin gibi birinci gün pembe gibi daha sonra daha açık üçüncü gün hiç yoktu o şekilde hemen zaten test yaptığımda da pozitif çıkmıştı

Back