Hamile arkadaşa hediye

yasak_elma

cicoz
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
91
10
48
Arkadaşlar merhaba

24 yaşında çok yakın arkadaşım 4 aylık hamile. 50-60 ı geçmeyecek şekilde bir doğum günü hediyesi almak istiyorum. Şu hamile tşörtleri gibi standart şeyler dışında bir hamilenin ihtiyaç duyabileceği ve ya hoşuna gidebilecek bir hediye önerebilir misiniz ?

Ayrıca doğum günü için yapabileceğimiz farklı süpriz önerileri olanlar varsa da sevinirim..
Son olarakta pastasına ne yazdırabiliriz ? :)

bana lohusa setı almıstı bı arkadasım o cok ısıme yaradı terlıgınden tacından gecelık pıjama takımına kadar tam set

annemde ayaklarım cok sıstıgı ıcın rahat ayakkabı almıstı cok mutlu mutlu gıymıstım

bunları dusunebılırsınız

Bebek bohcasi yapabilirsin ufak kiyafetler alip koyarsin icine cinsiyeti belliyse pembeli yada mavili tulum cıtćıtli badi falan

bi kaç parça bebek kıyafeti alabilirsiniz bide bebeğin isminin yazılı olduğu bi hediye falan olabilir

Aslında ayakkabı rahat ve ihtiyaç duyulacak bir hediye olabilir. Şu masaj paketleri falanda bana çok mantıklı geldi ama eşi problem çıkarabilir diye vazgeçtim.

Bebeğe hediye almak istemiyorum arkadaşlar nasılsa bebek doğunca ona alacağım.

Lohusa terliği tacı alabilirsin manuel göğüs pompaları ucuz süt sağmak için o olabilir bebek bakım çantası olarak kullanabeleceği şık bir çanta olabilir onun dışında göğüs için aventin kremini çatlak önleyici krem vücut yağı set yapabilirsiniz bunlardan biri bana gelse çok makbule geçerdi heralde

Süpersin ! Çok teşekkürler !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…