- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
İnşallah vardır canım Allah yardımcın olsun önemli olan eşin ve sensin gerisi boşHala kahve akıntım var ama çok değil başımda ağrı kasıklarım gögüsüm normalde çok acırdı sadece şişti gergin ve bastırınca hafif var acı diğer aylardan farklı ayy allahım mübarek günün yüzü suyu hürmetine inş vardır
Çok sağol canım benim rabbim kimseyi evlat sevgisiyle sınamasın allahım kim istiyorsa aratmasın cvp yazdığın için çok sağolİnşallah vardır canım Allah yardımcın olsun önemli olan eşin ve sensin gerisi boş
Hafif var gibi canimmm silik mibendede pko var . Bn bu ay femara ve catlatma iğnesi vuruldum. Bat bugündü. Uc gundur kahve rengi lekelenmem oluyor benimde. Ha oldum ha olcam diye bekliyorum. Bugun test yaptım bole cikti :/
Canım fazla takma streste oluyor inşallah varsindir benim ikinci düşük adet günü leke geldi bidaha gelmemisti kasik agrisi falan hamileydim inşallah vardırArkadaşlar ya yazmadan düşünmeden duramıyorum bu ağrılı kahve ve bezende acık pembe dönüo hamileyim değilmiyim delircem
Ama şuan lavabodan geliyorum kırmızıysa dönüyor sanırım yarın olcam adet offCanım fazla takma streste oluyor inşallah varsindir benim ikinci düşük adet günü leke geldi bidaha gelmemisti kasik agrisi falan hamileydim inşallah vardır
Eğer lekeler devam ediyorsa ara ara dönüyordum olabilirsin ama sıkma hayırlısı olsun dua bol bol bugün olur inşallahAma şuan lavabodan geliyorum kırmızıysa dönüyor sanırım yarın olcam adet off
Ay canım inşallah ya moralim bozulduEğer lekeler devam ediyorsa ara ara dönüyordum olabilirsin ama sıkma hayırlısı olsun dua bol bol bugün olur inşallah
Vallah bunun için söyle diyebilirim eğer yumurtladıysan çıkabilir ama geç döllenme olduysa çıkmaz kanda bile adet geçilmesi en iyi sonuçİlişkiden 9 gün sonra kanda belli olur mu bde adetin bittiği gün ilişki olup hamile kalan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?