- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
Hadi yap at bakalim banadaYapıcam cnm eczane karşımda hemen inş vardır ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yap at bakalim banadaYapıcam cnm eczane karşımda hemen inş vardır ya
Tmm canım ay allshım yüzümü güldürsün inş rabbim heyecanlandım bakHadi yap at bakalim banada
Tmm canım ay allshım yüzümü güldürsün inş rabbim heyecanlandım bak
Ayy tmm dua edin lütfenKizz hadi hadi yazmayı birak kos al
Bekliyorummmm heyecanla inş. VardırAyy tmm dua edin lütfen
peki hamiş değilsem bu lekeler ney diorum hiç olmadı böyle adet olasıya kadar Ümit var pes etmek Yok ama çok moralim bozuldu gerçektenNe yaptın yok mu
Canım sıkıldı şimdi seni biz itekledik test yapmaya. Düzenli dra gidiyor musınEki Görüntüle 2096667
peki hamiş değilsem bu lekeler ney diorum hiç olmadı böyle adet olasıya kadar Ümit var pes etmek Yok ama çok moralim bozuldu gerçekten
Canım düzenli doktora gidiyorum ama üç ay oldu bu ayla gitmedim çok piskojim buzluyıdu femara progenpen klomen çatlama iğnesi kullandım iğneler artık maddi yönden bizi yorduğu içinde bıraktım ara verdim doktor söyledim oda bana korun dedi pko var ya diane 35 iç dedi bende korunmak istemedim belki olur die inanmıcaksın belki ama bugün sabaha karşı doktora gidiyorum rüyamda diorum böyle böyle hamilelikten şüpheleniyorum die oda daha çok erken dio ama karnımın sol tarafına küçük dinleyici koyuyo ve ancak Bebeğinin sesini öğle duyabilirmişim varsa bi bakıyorum tık tık tık kalp sesi sağ tarafımdaymış bebeğim inş gerçek olurCanım sıkıldı şimdi seni biz itekledik test yapmaya. Düzenli dra gidiyor musın
Canım düzenli doktora gidiyorum ama üç ay oldu bu ayla gitmedim çok piskojim buzluyıdu femara progenpen klomen çatlama iğnesi kullandım iğneler artık maddi yönden bizi yorduğu içinde bıraktım ara verdim doktor söyledim oda bana korun dedi pko var ya diane 35 iç dedi bende korunmak istemedim belki olur die inanmıcaksın belki ama bugün sabaha karşı doktora gidiyorum rüyamda diorum böyle böyle hamilelikten şüpheleniyorum die oda daha çok erken dio ama karnımın sol tarafına küçük dinleyici koyuyo ve ancak Bebeğinin sesini öğle duyabilirmişim varsa bi bakıyorum tık tık tık kalp sesi sağ tarafımdaymış bebeğim inş gerçek olur
Anlıyırum seni canım yeni evlendiğim zaöanlar bendede kist vardı hamile kalmama engel oldu 5 ayda hallettik kaldım ama şu çevre baskısı yok mu o daha kötü benden sonra evlenen bile kaşmışta benim niye yokmuşta ben mi korunıyormuşum vs. Vs. Oldu çok şükür diğeride yolda ancak konuşup dursunlar ama insanı en çok böyle insanlar üzüyor ve daha çok aklına getiriyor. Tüp bebek denediniz mi yada neye yönlendirdiler bu durunla ilgili hiç çocuğun yok mu nerde yaşıyorsun çok soru sordum amaCanım düzenli doktora gidiyorum ama üç ay oldu bu ayla gitmedim çok piskojim buzluyıdu femara progenpen klomen çatlama iğnesi kullandım iğneler artık maddi yönden bizi yorduğu içinde bıraktım ara verdim doktor söyledim oda bana korun dedi pko var ya diane 35 iç dedi bende korunmak istemedim belki olur die inanmıcaksın belki ama bugün sabaha karşı doktora gidiyorum rüyamda diorum böyle böyle hamilelikten şüpheleniyorum die oda daha çok erken dio ama karnımın sol tarafına küçük dinleyici koyuyo ve ancak Bebeğinin sesini öğle duyabilirmişim varsa bi bakıyorum tık tık tık kalp sesi sağ tarafımdaymış bebeğim inş gerçek olur
Olsun cnm önemli değil İzmir’deyim hiç bebeğim Yok bitanecik bile büyüklerde çevremde kaç senelik evlisiniz dio nie bebek Yok bende daha düşünmüyoruz diorum allah büyük tüp bebeğe gerek görmüyorlar birkere aşılamam var tutmadı oda malasefAnlıyırum seni canım yeni evlendiğim zaöanlar bendede kist vardı hamile kalmama engel oldu 5 ayda hallettik kaldım ama şu çevre baskısı yok mu o daha kötü benden sonra evlenen bile kaşmışta benim niye yokmuşta ben mi korunıyormuşum vs. Vs. Oldu çok şükür diğeride yolda ancak konuşup dursunlar ama insanı en çok böyle insanlar üzüyor ve daha çok aklına getiriyor. Tüp bebek denediniz mi yada neye yönlendirdiler bu durunla ilgili hiç çocuğun yok mu nerde yaşıyorsun çok soru sordum ama
11senelik evliyim canımOlsun cnm önemli değil İzmir’deyim hiç bebeğim Yok bitanecik bile büyüklerde çevremde kaç senelik evlisiniz dio nie bebek Yok bende daha düşünmüyoruz diorum allah büyük tüp bebeğe gerek görmüyorlar birkere aşılamam var tutmadı oda malasef
Yani büyük bir şehirdesinde isteğe bağlı yapmıyorlar mı yaptırsanda sende rahatlasan hiç tutmadı mı bugüne kadar sorun neOlsun cnm önemli değil İzmir’deyim hiç bebeğim Yok bitanecik bile büyüklerde çevremde kaç senelik evlisiniz dio nie bebek Yok bende daha düşünmüyoruz diorum allah büyük tüp bebeğe gerek görmüyorlar birkere aşılamam var tutmadı oda malasef
Yok hiç tutmadı birkere bile çok şükür eşimde sorun yok bende pko var işte polikistlikover sol tarafta multkistlik die geçiyor tıpda yumurtan oluşmuyo istenilen büyüklüğe bu ay sadece bal çörekotu tarçın yaptım bide çivan perçemi oda çok değil bir hafta falan ay inş hamişimdir dua et olurmu doktor gerek görmüyorum diyip. Duruo hatta ben kıredi çekmeyi bile düşündüm tmm deseler tüp bebeğe ama yokYani büyük bir şehirdesinde isteğe bağlı yapmıyorlar mı yaptırsanda sende rahatlasan hiç tutmadı mı bugüne kadar sorun ne
Çok isterim olsun Allah evlat isteyen herkese versin ama sen bi drunu değiştir isteğe bağlı tüp bebeği düşün çünkü çok uzun zaman olmuş daha fazla yıpranmaman için söylüyorum yaşın 27 miYok hiç tutmadı birkere bile çok şükür eşimde sorun yok bende pko var işte polikistlikover sol tarafta multkistlik die geçiyor tıpda yumurtan oluşmuyo istenilen büyüklüğe bu ay sadece bal çörekotu tarçın yaptım bide çivan perçemi oda çok değil bir hafta falan ay inş hamişimdir dua et olurmu doktor gerek görmüyorum diyip. Duruo hatta ben kıredi çekmeyi bile düşündüm tmm deseler tüp bebeğe ama yok
28oldum cnm doktor söyledim onlarda dio üçlere aşılamadan sonra tüp bebek oluyor die inş gerek kalmazda vardır meleğim karnımda evet çok uzun yıllar oldu insanların da acıyarak bakması deli edio beniÇok isterim olsun Allah evlat isteyen herkese versin ama sen bi drunu değiştir isteğe bağlı tüp bebeği düşün çünkü çok uzun zaman olmuş daha fazla yıpranmaman için söylüyorum yaşın 27 mi