• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ark lütfen yardım bi cvp

Hala kahve akıntım var ama çok değil başımda ağrı kasıklarım gögüsüm normalde çok acırdı sadece şişti gergin ve bastırınca hafif var acı diğer aylardan farklı ayy allahım mübarek günün yüzü suyu hürmetine inş vardır
İnşallah vardır canım Allah yardımcın olsun önemli olan eşin ve sensin gerisi boş

Arkadaşlar ya yazmadan düşünmeden duramıyorum bu ağrılı kahve ve bezende acık pembe dönüo hamileyim değilmiyim delircem
Canım fazla takma streste oluyor inşallah varsindir benim ikinci düşük adet günü leke geldi bidaha gelmemisti kasik agrisi falan hamileydim inşallah vardır

50EB1031-D33B-43B8-8F04-EB75A9C277A5.png Arakadaşalr nezamdır aklımda bununla hamile kalan çok fazla insan var hormonları dengeliyormuş ilaç değil ama nasıl sipariş vericem bilmiyorum bir tanıdığım şimdi görüşmüyorum onunla bununla üç defa hamile kaldı

arkadaşlar benim adetim hala az geliyor damla damla anlamadım kan testi yaptırmadım pazartesi versem mi diyorum hiç böyle olmadım üstüne görme falan okuyorum ay inşallah öğledir ya

Back